Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kultura   Muzyka   Muzyka klasyczna   Pianino z moderatorem

Pianino z moderatorem

Autor: rotkaeppchen1 24.11.11, 08:25
Witajcie,

poszukuje (uzywanego) pianina z moderatorem. Wydawac by sie moglo, ze kupienie pianina to zaden problem, jednak jak przychodzi co do czego, trudno cos znalezc. Moderator to podstawa, mieszkam w Niemczech i tu nie ma tak jak u nas, ze mozna sobie bezkarnie "halasowac" - nawet jak sie gra w ciagu dnia, moze sie zdazyc, ze sasiedzi beda sie skarzyc - i w sumie maja prawo. Poza tym, ze pianino musi posiadac moderator, powinno byc dobrej jakosci (chodzi o rodzaj dzwieku) i w dobrym stanie. Dodatkowo - niby najmniej wazne ale jednak, wiadomo, pianino to tez "mebel" - nie powinno miec wyraznych sladow zniszczenia i byc koloru brazowego - chociaz czarne od biedy tez bedzie ok.
Poniewaz pochodze z Warszawy i stamtad bede przewozic do Niemiec reszte swojego dobytku, byloby najkorzystniej, gdyby takze stamtad badz okolic pochodzilo pianino - poza tym latwiej byloby mi je obejrzec ew poddac ocenie fachowca.

Moje pytanie: czy macie moze namiar na kogos, kto chcialby pozbyc sie tego typu instrumentu? Jezeli nie, moze mozecie mi podpowiedziec, gdzie najlepiej szukac, zarowno w sieci jak i poza nia? Nie chodzi mi o strony typu allegro, itp, bardziej o jakies specjalistyczne, nie mam pojecia. Moze ja tez moglabym moje ogloszenie gdzies umiescic, tylko gdzie najlepiej?

Bede wdzieczna za podpowiedzi, pozdrawiam smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Co Jest Grane poleca:

Lubisz dobrze zjeść?

Wolisz kuchnię włoską, czy meksykańską? Szukasz miejsca na spotkanie ze znajomymi? U nas każdy znajdzie coś dla siebie.

Koncerty, imprezy

Sprawdź, gdzie możesz posłuchać dobrej muzyki, albo zrelaksować się po pracy.

Gdzie się bawić?

Polecamy ciekawe imprezy w warszawskich klubach.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.