Ok, rozumiem - zamawianie biletów z dużym wyprzedzeniem jest fajną rzeczą - ale trzeba troszkę się w internecie rozeznawać. Więc nie jest to zabawa dla wszystkich. Ale podobnie się ma sprawa z kupnem biletu na autobus. Chyba, że się kupuje na miejscu - ale tutaj nie wiem jak wyglądają relacje cenowe, zawsze kupowałem z wyprzedzeniem.
Jeśli chodzi o te bardzo tanie bilety kolejowe, to SJ wystawia na aukcje w ichnejszej wersji allegro z biletami na kilka dni przed terminem wyjazdu. I można kupić atrakcyjny bilet naprade za symboliczną kwotę. Ale jest jedno ale. Mi, pomimo wielu prób, nie udało się na traderze zarejestrować - bo trzeba mieć tubylczy odpowiednik PESELu. Jakby ktoś wiedział jak to zrobić, to z góry dziękuję...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.