Zachęcona błyskawicznymi adopcjami na KZ informuje, że Mamuśka znana z wątków:
forum.gazeta.pl/forum/w,10264,116297317,,pilnie_potrzebne_rady_.html?v=2
forum.gazeta.pl/forum/w,10264,116642405,116642405,moje_przedszkole.html
jest gotowa zmienić miejsce zamieszkania.
Kotka jest świetna, super kontaktowa i odważna. Szybko się uczy, jest zabawna, bystra i nawet jak coś przeskrobie, urocza. Uwielbia się bawić. Lubi głaski, ale nie jest to kot który cały dzień leży i śpi. Ona ma swoje sprawy, ganianie za piłeczką, zaczepianie kocura, bieganie po schodach itp. Myślę ,że ideałem byłby dom z ogrodem, ale nie koniecznie, jest tak bystra ,że przystosuje się do wszystkiego. Z całą pewnością mogłaby być z innymi kotami. U mnie jest w świetnej komitywie z kocurem, fajnie obserwuje się ich relacje. Niestety kotka rezydentka panicznie się jej boi. Odkąd Mamuśka z ferajną znalazły się w domu, kotka nie wychodzi spod łóżka. Ale myślę ,że to problem rezydentki, jest to kot strasznie wycofany i boi się właściwie wszystkiego. Gdyby nie to , Mamuśka zostałaby z nami, baaardzo trudno będzie się z nią rozstać. Uwielbia dzieci, i niestety ładuje się do łóżka.
Kotka jest wyleczona. Po ostrych wirusówkach, które przeszła została jej sapka, która wg weta zostanie już do końca życia, a która jej w niczym nie przeszkadza. Kotka jest wysterylizowana i zaszczepiona. Ma ok. 1,5 roku.
b.