Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zwierzęta   Koty-nasz mały koci zakątek:)   Kot Oscar przewid...

Szukaj 6 564 forów 108 670 592 postów

Koty-nasz mały koci zakątek:) Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tę wypowiedź znajomemu

Kot Oscar przewidział śmierć 50 pacjentów ...

Autor: driada3 09.02.10, 13:16
link do artykułu "kot Oskar przewidział śmierć..."
Niesamowita ta historia ... ciekawe, czy więcej mruczków może mieć taki talent ?

--
http://www.animaatjes.nl/mini/p/pixel_plaatjes/AF1CatAgold.gifhttp://www.animaatjes.nl/mini/p/pixel_plaatjes/AF1CatAlove001.gif

Sortuj:
drzewko
od najstarszego
od najnowszego
drzewko odwrotne
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Kot Oscar przewidział śmierć 50 pacjentów ... - driada3 09.02.10, 13:16    

Chrup, chrup, chrup

Kolba dla gryzoni i królików z miodem Nestor - W przypadku moich zwierzaków przebojem są kolby miodowe, choć z równym zapałem pałaszują inne smaki. Zalety? Prawie same: brak sztucznych dodatków, składniki są naturalne, więc kolby są bezpieczne dla zdrowia zwierząt, no i smakują futrzakom!

Zdecydowanie służy kotom!

Sucha karma Profilum Adult - Karma jest naprawdę bardzo dobra. Szybko zauważyłam efekty: sierść jest gładsza, mocniejsza, koty praktycznie nie linieją, mają zdrowe ząbki i dobre trawienie. A przede wszystkim moje futerkowce wcinają ją, aż im się uszy trzęsą...

Mój pies go uwielbia

Gryzak Dentafun z miętą TRIXIE - Mocny splot sprawia, że bawełniane nitki i owszem są poprzegryzane, ale się nie wysnuwają. Dzięki temu Kokos nie ma nitek poobkręcanych wokół zębów i nie mlaska przeraźliwie próbując ich nie połknąć. A ja jestem pewna, że nic złego podczas zabawy mu się nie stanie...
Zaloguj się Załóż konto »
LoginHasło
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.