Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zwierzęta   Koty-nasz mały koci zakątek:)   dzień kota

dzień kota

Autor: kinia_709 14.02.12, 15:17
Chciałam Wam się pochwalić że zapisałam swoją Kocię na sterylizację w ramach akcji sterylizacyjnej do Boliłapki. Koszt w tym roku to 100-120 zł, podobno kotkom po operacji nie zakłada się kołnierza a tylko w szczególnych przypadkach kubraczek. Lekarka z którą dziś rozmawiałam odpowiedziała mi cierpliwie na wszystkie moje pytania i zaprosiła na badania w ten weekend. Jeśli ktoś też jest zainteresowany a nie ma za dużo pieniędzy to w ten weekend z okazji Światowego Dnia Kota są dużo tańsze badania w tej klinice. Wybieram się tam z Kocią żeby ją obejrzano zanim pójdziemy na sterylizację. Nie trzeba się zapisywać, wystarczy przyjść i poczekać na swoją kolej.
PS jedyne czego się boję to jak Kocia będzie się zachowywała w podróży autobusowej która potrwa ze 40 min. ;-(
Dla osób które nie wiedzą o czym piszę to Boliłapka to klinika na Ursynowie w Warszawie gdzie pracuje dr Maciej Czajka tak zachwalany przez Barbę.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.