Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zwierzęta   Koty-nasz mały koci zakątek:)   karma

Autor: jaagna 18.04.09, 10:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
kadrel, dostałam od weterynarza dla mojego chorego kota trochę karmy Purina dla nerkowców - tylko że okres przydatności miała do końca marca. Podobno - tak twierdzi mój wet - jeśli karma była nieotwierana (a jest w zamkniętych oryginalnie opakowaniach) nadaje się do jedzenia jeszcze długo po terminie przydatności. Mój Gutek w niej nie gustuje (otworzyłam kilka dni temu jedno opakowanie), wiec chętnie oddam potrzebującym. Taką karmę mogą też jeść dorosłe zdrowe koty, nie zaszkodzi im. Jeśli byś chciała, to napisz do mnie na maila gazetowego i podaj swój adres.
Mam też oryginalne opakowanie 2 kg Royal Canin dla nerkowców - Gutek jednak woli Hillsa. - więc też mogę wysłać. Termin przydatkości RC jak najbardziej aktualny.
RC to 2 kg, Purina 3 kg plus otwarte kilka dni temu 1,5 kg.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-180
(101-180)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.