Gazeta.pl   Forum   Na emigracji   Z dzieckiem na Wyspach   Życie w UK

Życie w UK

Autor: Gość: Zagubiona IP: *.promax.media.pl 11.03.11, 21:53
Sprawa wygląda tak. Moja córka od dziecka ujawniała ogromny talent humanistyczno-językowy. Jak była mała szybko nauczyła się czytać, pisać. Bardzo szybko zaczęliśmy posyłać ją na lekcje języków obcych to był strzał w dziesiątkę. Zaowocowało to świetną znajomością języków obcych, nauką ich z przyjemnością. Ona od zawsze marzyła o wyjezdzie do LO, do USA lub UK. Nigdy nie mieliśmy takie okazji. Obecnie jest w klasie maturalnej, dobrze jej idzie. Dostałam okazję wyprowadzenia się do tego miasta. Chciałabym, żeby moje dziecko po odebraniu ukończenia świadectwo lo i maturalnego dołączyło do mnie. Jednak ten pomysł jej się nie podoba. I tutaj takie pytanie. Nie stać nas na studia ale nie chcę, żeby została bez wykształcenia. Czy istnieje tam coś takiego jak u nas roczna czy dwuletnia szkoła policealna? Czy polskie świadectwa są tam honorowana? Proszę o pomoc! Nawet jeśli ktoś uzna ten temat za głupi. Bo dowiedziałam się, że nasze prawa jazdy podobno tak.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Życie w UK - Gość: Zagubiona 11.03.11, 21:53

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.