Gazeta.pl   Forum   Sport   Golf   ostzregam przed zakupami w sklepie www.twojgolf.pl

ostzregam przed zakupami w sklepie www.twojgolf.pl

Autor: Gość: rr IP: *.nds.ruhr-uni-bochum.de 28.04.11, 10:47
Chciałem wyrazić opinie na temat sklepu www.twojgolf.pl a jest ona jednoznaczna
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE
Niestety dopiero po zakupie i wynikajacych z tego problemach , nie rozwiązaniu problemu prze wiele tygodni zacząlem szukac opinii na temat tego fatalnego sklepu .

Ostrzegam Wszystkich przed zakupami w sklepie twojgolf.pl

Jak widac poniżej nie jestem odosobniony

kilka wątków
www.goldenline.pl/forum/1222956/twoj-golfpl
Temat: Twój Golf.pl
Po miesiącu "atrakcji", licznych telefonach, jeszcze liczniejszych wymówkach Pana Dominika (słaba bateria, słaby zasięg, "jade autostradą, później oddzwonię" i najlepsze - "pieniądze nie doszły" etc.), przekazaniu sprawy prawnikowi i zapowiedzi pisma przedprocesowego, sprawa się wyjaśniła. Zaginiony 1000 zł nagle zmaterializował się na jego firmowym koncie. Cała sprawa po masie nerwów i zepsutym prezencie świątecznym na szczęście się wyjaśniła. Pan Kolan oddał całą kwotę, jednak mimo wszystko nie polecam tego sklepu, gdyż łamią tam nie tylko ogólne zasady handlowe obowiązujące w Internecie, ale nawet swój własny regulamin widniejący na ich stronie! Pan Dominik zachowuje się niepoważnie, lekceważy klientów. Pewnie liczy na "zmęczenie materiału" i odpuszczenie poszkodowanej strony. Niestety trafił na duże zamówienie i upór w dochodzeniu swoich praw. Drobna nadpłata w przelewie i obietnica upominku ze strony sklepu nic tu nie zmienia - radzę omijać szerokim łukiem sklep twojgolf.pl.

i koleny

Temat: Twój Golf.pl
Z przykrością muszę powiedzieć, że nie polecam tego sklepu.

27 listopada zamówiłam 2 rękawice do golfa Callawaya i jeszcze tego samego dnia wpłaciłam pieniądze. Po tygodniu otrzymałam telefon, iż brakuje rękawic, które zamówiłam, ale za tydzień na pewno już będą. Okazało się jednak, że nie ma więc zgodziłam się by jedna rękawica była w innym rozmiarze zaznaczając, że naprawdę zależy mi na jak najszybszym dostarczeniu tej przesyłki. Oczywiście przez kolejny tydzień nie było śladu paczki.

Ostatecznie straciłam cierpliwość po otrzymaniu w piątek (17.12) maila, że paczka została "doręczona do klienta" co oczywiście nie było zgodne z prawdą. Zadzwoniłam więc pod podany numer telefonu +48 (022) 2660004, ale niczego konkretnego się nie dowiedziałam, w dodatku pan, z którym rozmawiałam sam się we wszystkim pogubił. I tak z obietnicą otrzymania informacji na temat paczki doczekałam do dzisiaj, jednak od godziny 10 rano nikt nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maila, w którym prosiłam o podanie chociaż numeru przesyłki kurierskiej bym mogła do zadzwonić do DPD.

Wiec dwara zastanówice sie zanim coś u nich kupicie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.