Gazeta.pl   Forum   Sport   Golf   Badanie z Psychologii Sportu

Badanie z Psychologii Sportu

Autor: Gość: Ziółkowski Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 21:29
Cześć i czołem.
Zgłaszam się z prośbą o pomoc mojej koleżance w wypełnieniu ankiet potrzebnych jej do pracy mgr z psychologii sportu. Temat pracy dotyczy poczucia sensu i radości życia oraz obrazu siebie w zależności od uprawianych sportów. Koleżanka potrzebuje informacji na temat grupy kontrolnej osób latających na szybowcach/paralotniach/samolotach i stąd prośba do was. Kto ma wolną chwilę, np nie chcę mu się akurat uczyć, a ma ochotę zrobić coś pożytecznego, życzliwego i przy okazji komuś pomóc to ja i koleżanka będziemy wdzięczni.
Ankiety jak najbardziej anonimowe proszę odsyłać na mój adres e-mail: jas.ziolkowski@gmail.com
(dodam, że koleżanka musi złożyć pracę do 30 czerwca więc prośba jest dość nagląca)

w70.wrzuta.pl/plik...aca_magisterska <-tutaj .rar z dwoma badaniami i instrukcjami, wszystko powinno być jasne.

Z góry dziękuję.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Badanie z Psychologii Sportu - Gość: Ziółkowski Jan 21.06.11, 21:29

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.