Gazeta.pl   Forum   Sport   Tenis   spuszczanie powietrza.

spuszczanie powietrza.

Autor: Gość: Jędrzej IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 00:31
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Sprawdzam sie na kazdym froncie i zeby juz nikt na tym forum nie podwazal moich opinii n/t tenisa.

Na ogół się NIE sprawdzasz. Np ostatno prorokowałeś, że Djoko łatwo wygra swą grupę w mistrzostwach ATP, a tu guzik - nie wygrał jej w ogóle. A już twoje opinie o Karolinie W. to po prostu klęska:

forum.gazeta.pl/forum/w,1041,105696149,105696149,Moja_teoria_spiskowa_.html

Caro pierwsza 10-tke ma z glowy [...] Caro tez wiecej jak banke w tym roku z kortow nie wyciagnie... Nie sprawdziło się z tego, co tam pisałeś, dokumentnie NIC! Również zresztą i w części dotyczącej Agnieszki R., choć ta miała kiepski sezon i przedwcześnie go przez kontuzję zakończyła. A pamietasz nasz zakład dotyczący rozstawienia Agi w Miami?... szkoda słów.

A już chciałem ci pogratulować szczęśliwego typowania w quizie Mandii. Ujrzawszy jednak ten balon kabotyńskiego zarozumialstwa, jakim okazał się twój post, zmieniłem zdanie. Nadąłbyś się jeszcze bardziej i mógłbyś pęknąć z hukiem. Przez wzgląd choćby na twoje dzieci postanowiłem upuścić z tego balonika trochę powietrza.... Calm down, Maciuś, calm down...:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.