Gość portalu: MACIEJ napisał(a):
>
Sprawdzam sie na kazdym froncie i zeby juz nikt na tym forum nie podwazal moich opinii n/t tenisa.
Na ogół się NIE sprawdzasz. Np ostatno prorokowałeś, że Djoko łatwo wygra swą grupę w mistrzostwach ATP, a tu guzik - nie wygrał jej w ogóle. A już twoje opinie o Karolinie W. to po prostu klęska:
forum.gazeta.pl/forum/w,1041,105696149,105696149,Moja_teoria_spiskowa_.html
Caro pierwsza 10-tke ma z glowy [...] Caro tez wiecej jak banke w tym roku z kortow nie wyciagnie... Nie sprawdziło się z tego, co tam pisałeś, dokumentnie NIC! Również zresztą i w części dotyczącej Agnieszki R., choć ta miała kiepski sezon i przedwcześnie go przez kontuzję zakończyła. A pamietasz nasz zakład dotyczący rozstawienia Agi w Miami?... szkoda słów.
A już chciałem ci pogratulować szczęśliwego typowania w quizie Mandii. Ujrzawszy jednak ten balon kabotyńskiego zarozumialstwa, jakim okazał się twój post, zmieniłem zdanie. Nadąłbyś się jeszcze bardziej i mógłbyś pęknąć z hukiem. Przez wzgląd choćby na twoje dzieci postanowiłem upuścić z tego balonika trochę powietrza.... Calm down, Maciuś, calm down...:)