szkoda - nissan micra K11, "Auto Roku 1993" !!!
Moja Miśka to Micra K11 1,3 S z 1995 roku ma parametry techniczne,którym nie dorównują współczesne autka podobnej klasy.
W 1995 ABS,wszystkie hamulce tarczowe,16-to zaworowy silnik o mocy 75 kM (55 kW} ,wtrysk wielopunktowy,elektryczne szyby,elektryczne ustawianie świateł itp - to było coś Rozpisałem się bo mnie zdenerwowało porównywanie do mojego nissana takich aut jak ford fiesta czy vw polo - bez żartów.
Kto się chociaż trochę interesuje motoryzacją ten zrozumie bezsens zamieszczonego porównania.
Żeby było jasne mówię o autku Nissan Micra 1,3 S model K11 ,bo słyszałem ,że faktycznie te następne Micry produkowane we współpracy z Francuzami są niezbyt udane - ele niech autor zaznaczy,że jego wypowiedź nie dotyczy modelu K11 !!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.