Gazeta.pl   Forum   Serwisy   Moto.pl   Re: Rekord VW Phaetona | Galeria

Komentarze do artykułu

Rekord VW Phaetona | Galeria

W 2010 roku Szklaną Manufakturę w Dreźnie opuściła rekordowa liczba 7,5 tys. Phaetonów. Zapraszamy w wirtualną podróż po zakładach, w których powstaje limuzyna Volkswagena

Re: Rekord VW Phaetona | Galeria

Autor: Gość: maniolex IP: *.satfilm.net.pl 15.10.11, 20:46
zacznijmy od początku . Panowie, Panowie !!! powiem tak: strasznie mnie to auto podrajcowało a to dlatego ,że jest nietuzinkowe,jeździ tego mało po ulicach w przeciwieństwie do A8 czy BMW 7 fakt faktem jak to kolega wyżej napisał Phaeton nie powinien mieć znaczka VW a swoje odrębne Logo .Właśnie miesiąc temu stałem się posiadaczem takiegoż Phaetona z 2003r. w wersji Long 4-ro miejscowej z motorkiem W12 i napędem na cztery łapy. Trochę na początku było mi bardzo smutno z powodu tego ,że autko nie zachowuje się jak należy, ale sami wiecie jak to jest z kupnem auta używanego. Sprzedający mnie trochę oszukałi ukrył kilka ważnych problemów.Ale jakoś sobie poradzę .Mechanicznie doprowadziłem do porządku,pozostało parę problemów z elektroniki,ale jak dorobię parę złotych to i to ogarnę.Mam taką nadzieję.Autko po prostu niesamowite .Z zewnątrz fakt zwykli ludzie mylą z Passatem , ale kiedy otwieram drzwi szczęki spadają . Drewno chrom i skóra w najlepszym wykonaniu. Jazda tym autem to ogromna przyjemność poza rzecz jasna zużyciem paliwa jakieś 25l miasto, trasa 13l do 150 km/h.Autko jeździ bezszelestnie tak jak by było na prąd a nie posiadało silnik spalinowy, a poza tym podświetlenie wnętrza szczególnie nocą ! coś nieprawdopodobnego ,krwista czerwień wszędzie gdzie nie spojrzysz. Bardzo lubię po pracy zamiast iść do domu biorę browarek i idę posiedzieć do Phaetonika.Pozdrawiam wszystkich zarówno zwolenników jak i przeciwników w/w samochodu . W razie pytań proszę o kontakt bądź za pomocą forum bądź telefonicznie 509 433 283
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.