Gazeta.pl   Forum   Serwisy   Moto.pl   Re: Oto wnętrze nowego Audi A3 | Galeria

Komentarze do artykułu

Oto wnętrze nowego Audi A3 | Galeria

Podczas targów elektroniki użytkowej w Las Vegas, Audi pokazało wnętrze nowej A3-ki. Przy okazji, prawdopodobnie przez przypadek, producent zdradził jak auto wyglądać będzie z zewnątrz

Re: Oto wnętrze nowego Audi A3 | Galeria

Autor: Gość: Pan Tadeusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:48
@aptekarka - "ja mam Audi A1 i Smarta i to sa najlepsze auta :)"
A1 to mało praktyczny trzydrzwiowy i dużo droższy bliźniak Polo, a Smart (Pan Balkan nazywa go Smarkiem), auto potwornie przepłacone, fatalnie wykończone, o praktycznie zerowych właściwościach jezdnych, dychawicznym silniku i fatalnie wyglądające...

Co do wnętrza nowego A3, hymm... fajne są zegary startujące z godziny 6tej, dyskretny i lekki design klimy, lecz poza tym nie przemawia do mnie, czyli jak zawsze - zachowawcza stylistyka, masa obłości i miękkich linii, bardzo mało charakterystycznych przetłoczeń dodających tak zwanego "zacięcia"...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.