Tak się składa, że szukam mieszkania w dzielnicy Rembertów (dlaczego niepytajcie :)). Jak wiem z budownictwem wielorodzinnym jest tam słabo (choć to w sumie jak dla mnie zaleta).
Z niecierpliwością więc czekałem na nową inwestycję w samym "centrum" np. Urzędu.
No i jest www.pasazremebertow.pl
I teraz powiedźcie - czy projektant i developer są zdrowi na umyśle?? Czy ja czegoś nie rozumiem??
Dla lepszego zobrazowania sprawy, proszę sprawdzić rozkłady mieszkań 2 pokojowych, ale na deser obejrzyjcie sobie 4-ro pokojwoe :)
ISTNE SZALEŃSTWO!!!! mieszkania z ciemnymi aneksami kuchennymi, pokoje zrobione na zasadzie jednego przedzielonego ścianką gips-karton, wspólne balkony, w dużych mieszkaniach na 83 metry powierzhcni przedpokoju jest 18 metrów!!!! i inne smaczki (trójkątne balkony :))))
Przecież to jakaś zemsta architekta! Dwa czy trzy mieszkania sprzedane parę rezerwacji, cen nie znam bo nawet nie chce mi się dzwonić.
Teraz pytanie - to się kiedyś skończy, ten żenujący okres w budownictwie czy w najbliższych latach dalej będą realizowane takie popaprane projekty??
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.