Nie wiem na razie czy będzie sprawa, ale jest to wielce prawdopodobne. Ostatnio w bezpośredniej rozmowie z właścicielem tejże firmy zwrócono mi uwagę, że umieszczam takie informacje na forum publicznym. Nie widzę jednak powodu abym miała je zachowywać dla siebie. Firma Properbud Development zapracowała sobie z nawiązką na to, aby ich klienci byli niezadowoleni. Budowa opóźniła się ponad pół roku, a jak już została skończona, to i tak jest wiele niedoróbek, które jak usłyszałam "są z reguły usuwane po 2 latach od momentu rozpoczęcia się okresu gwarancji". Uznałam to za głupi żart, bo każdy normalny człowiek, który ma na coś gwarancję nie czeka aż minie 2/3 czasu od okresu jej rozpoczęcia, tylko niezwłocznie wymaga usunięcia usterek.
Niestety nie mam żadnego kontaktu do Pana Pawła Cielemęckiego, myślę, że ukrywa się, widać ma powody... pozostawiam bez komentarza, bo gdyby miał czyste sumienie, i choć trochę odwagi cywilnej to chyba przyznałby się do tego, że pewne rzeczy zrobił źle, i jako kierownik budowy przy Polnej pokierował nią w sposób, który pozostawia wiele do życzenia.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.