dzika_plaza napisała : Mam jeszcze takie pytanie, czy tranzyt plutona przez marsa pod
koniec 3 domu ma cos wspolnego z remontami, burzeniem scian,
wykopami, skuwaniem podlog. Mieszkam w kamienicy w ktorej od ponad
roku sasiedzi z gory i z dolu wlasnie intensywnie remontuja.
Mars w końcówce III domu trzeba interpretować odnośnie także domu IV i można twoje obecne kłopoty z remontami w kamienicy z Plutonem połączyć. Zwłaszcza że widać z tego że twoje IC wypada w znaku Koziorozca. A Koziorożec i Saturn to rzeczy stare często też spróchniałe, jak układ kostny czy próchnica zębów którą reprezentuje Saturn. Co do tranzytów Plutona to mam mieszane uczucia gdyż jest to bardzo długi okres czasowy. Trzeba także wziąć pod uwagę Saturna który obecnie jest w kwadraturze do Plutona więc także zaczyna aspektować kwadratem twojego Marsa. Często zaobserwowałem że u jednych osób tranzyty Plutona wyraźnie widać a u innych przechodzą one nie zauważalnie.
bogdanka12 napisała : może potrafisz mi podpowiedzieć czego oczekiwać od Neptuna,który
mi od jakiegoś czasu siedzi ściśle na IC i będzie do czerwca "bujał
się " w opozycji do Marsa na moim MC? Jakoś nie umiem tego rozgryżć.
Taki tranzyt może zaowocować propozycją zmiany pracy lub stanowiska które obecnie zajmujesz.
Z mojej strony mimo nawet bardzo korzystnych warunków nie zmieniał bym ani pracy ani stanowiska.
Nie zakładał nowego biznesu czy brał kredyt na swoje cztery kąty, czy aptekę. Neptun to marzenia które wypływają od ludzi często nie zbyt uczciwych. W domu także mogą być problemy z zalaniami przez sąsiadów, czy usterkami kanalizacyjnymi w łazience jak i w kuchni.
Pozdrawiam potrek
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.