Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   Re: do aarvedui temat...

Re: do aarvedui temat : Neptus

Autor: potrek 11.11.09, 10:38
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Aarvedui napisała : Potrku, już po raz kolejny przywołujesz Neptusa w stylu "a Neptus to.." - niby
to powołując się na Nią.
uważam to za skrajnie niesmaczne i niemoralne.

Zastanawiałem się na tym zdaniem które napisałaś. Czy może masz racje i nie potrzebnie to robie.
Z Neptus poznałem się w 2004 roku. Była to dla mnie osoba bardzo bliska osoba . Była przez wiele lat adminem tego forum. To że nie mogę pogodzić się z jej odejściem i pisze : Neptus to Neptus tamto . Nie wynika z tego że chce w jakikolwiek sposób podnieś swoje EGO. Omawiałem z nią ponad setkę horoskopów przez telefon, pomagała mi wielokrotnie w moim życiu. Wydaje mi się, że jej też kilka razy pomogłem. Od niej na jej forum dostałem pierwszą czapkę astrologa, nie prosząc o nią. Wydaje mi się, że tego nie potrafisz zrozumieć, ale dla mnie Neptus nadal żyje, czy w jej dawnych postach, czy w bardzo wielu rozmowach które przeprowadziliśmy razem przez telefon. Nie wpisałem się w temacie : Pożegnanie Neptus - bo nie mogę się z jej śmiercią nadal pogodzić.
Mimo tego że może powołanie się na Justynę uważasz za nie niesmaczne i niemoralne, nadal to będę robił. Poczekam na bana od Anachelli , a może od princesswhitewolf. Od All2 dowiedziałem wczoraj się że jest nowym adminem 

Aarvedui napisała: poza tym - faktycznie piszesz niedbale ("Anachela"?? "Qeunnmaja"??)

Masz racje, pisze nie dbale, postaram się poprawić stylistykę, Ania i Maja mi tą literówkę chyba wybaczą .

Aarvedui napisała: piszesz często mało zrozumiale.

Nie wiem czy mam przepraszać?

Posługuję się często gwarą astro, mało zrozumiałam może dla laika. Dla wielu na tym Astrologicznym forum jest on zrozumiały. Przykro mi że dla ciebie i admina princesswhitewolf jest nie zrozumiały.

Pozdrawiam Trygon
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.