Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   Alan Leo i jego małżo...

Alan Leo i jego małżonka

Autor: astrolabium.pl 16.11.09, 15:29
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
> To dopiero plan. Sądzicie że ma to szanse powodzenia?
> Wielkiego powodzenia!?

Alan Leo (brytyjski astrolog) miał trochę inny sposób, choć wydaje się, że zarówno jemu, jak i Tobie towarzyszyła podobna przebiegłość. Założył pismo astrologiczne, a jego subskrybentom oferował krótką interpretację horoskopu. W ten sposób trafił na horoskop jego przyszłej żony.

Oto namiary na ich horoskopy:

Alan Leo - horoskop
Bessie Leo - horoskop

Zwróć uwagę na koniunkcję jego Księżyca do jej Słońca, to ponoć jeden z lepszych aspektów porównawczych.

Na marginesie dodam, że kiedyś -- jak jeszcze nie było portali społecznościowych -- miałem ten sam pomysł. Orientowałem się nawet ile kosztowałoby wynajęcie na miesiąc billboardu. Bo to, że znajdziesz odpowiednią godzinę, niczego nie zmieni, bo informacja o tym, że ją szukasz musi jeszcze jakoś do niej dotrzeć. Niemniej pomysł ten wydaje mi się pyszny smile

Pozdrawiam
Tomasz

--
Astrologia z Astrolabium
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.