Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   Interpretacja

Interpretacja

Autor: astrolabium.pl 16.11.09, 18:08
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witaj Admetos!

Admetos: (Slonce w Byku /D I/ w konjunkcji z Lilith, oboje w opozycji do Neptuna w Skorpionie /D VII/ a teraz jeszcze tehs tam Punkt szczescia (D VII Skorpion w konjunkcji z Neptunem)

Przy interpretacji horoskopu nie uwzględniam Lilith i Punktu Szczęścia. Nie widziałem też Twojego całego horoskopu, więc, to, co tu napiszę, może być po prostu brednią. Ale tak sobie pomyślałem, że może można by to zinterpretować tak:

Lilith w I domu w koniunkcji ze Słońcem w Byku: daje bardzo emocjonalną i gwałtowną osobowość. Nie dzieje się to często, bo raczej lubisz spokój. Układ kojarzyć się może ze 'złą kobietą', która ma ogromny wpływ na Ciebie i Twoje życie. To sprawia, że rozumiesz kobiety, bo osobowość masz jakby kobiecą. Ale to jest również Twoje, Ty sam też taki trochę 'zły' facet jesteś, a to innych w Tobie fascynuje i pociąga.

Z racji Słońca w Byku układ ten wielce wzmagać może zazdrość i pożądliwość rzeczy materialnych, której powinienneś się wystrzegać, gdyż Cię może to zniszczyć.

Opozycja Neptuna i Pkt. Szczęścia do Słońca i Lilith: Powinieneś unikać złego towarzystwa, gdyż to wzmagać może w Tobie Twoje złe cechy, które opisałem wyżej. Powinieneś uważać, by nie szukać ludzi słabszych od siebie, nad którymi będziesz chciał się pastwić. Tak czy inaczej rozwiązanie tego układu przyjdzie również poprzez ludzi, a właściwie poprzez tą jedną, która uległości Cię nauczy i pokaże jak współczuć.

Kwadrat Jowisza do tego? – to zależy od tego, w jakim domu jest Jowisz. Gdyby był w domu IX można by pisać o tym, że ta Twoja zła natura może sprawić, że ożenek stał na ostrzu noża. Jeżeli Jowisz jest w III domu, to można by polecieć, że podczas wyjazdów służbowych, czy zagranicznych powinieneś unikać kontaktu z przypadkowymi kobietami.

Przypominam, że nie widziałem horoskopu i to, co powyżej, to mogą być brednie. smile

Pozdrawiam
Tomasz

--
Astrologia z Astrolabium
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.