Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   Re: Katastrofa 10 kwi...

Re: Katastrofa 10 kwietnia

Autor: uranity 10.04.10, 16:04
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Proszę Aniu, oto ten horoskop:
eraastrologii.pl/Chrzes_Polski.JPG
Wg mnie horoskop chrztu Polski ma ogromne znaczenie podczas takiej tragedii, gdyż dotyka cały naród, a nie jakąś pojedynczą osobistość.
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, że progresywny księżyc wszedł na trwającą od wielu lat progresywną opozycję uran-saturn, która znajduje się na osi MC-IC radixu Polski, a która była ścisła 2 dni temu!, co - z uwagi na tempo poruszania się tych planet w horoskopie progresywnym - wyróżnia się niesamowitą dokładnością.

Ponadto wydaje mi się wart uwagi fakt, że:
- tranzytujący pluton robi kwadraturę do natalnego merkurego w domu 9, który natalnie nie jest zbyt dobrze aspektowany (np. z powodu kwadratury do marsa), dodatkowo progresywny merkury robi opozycję do natalnego plutona;
- natalnie władca domu 8, znajduje się w domu 3 w koniunkcji z uranem, a jowisz znajduje się w domu8, co dodatkowo podkreśla nagłą śmierć podczas podróży;
- obecna jest ścisła opozycja saturnów (oś 3-9);
- progresywne słońce, władające asc znajduje się w na wierzchołku domu 8 (zależy od systemu domów);

Poniżej progresje sekundarne na dzisiaj:
eraastrologii.pl/Chrzes_Polski_progresje.JPG
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-156
(101-156)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.