Tranzyt Marsa przez 2 dom to m.in. w kwestii pieniędzy podobno pełniejszy lub bardziej pusty portfel. W każdym razie jak piszą autorytety w zakresie wartości jakieś zamieszanie musi być.
Mam Marsa na wierzchołku 8 domu w Rybkach. Zastanawiam się jak zinterpretować tranzyt Marsa z wierzchołka 2 domu z Panny w opozycji do natalnego Marsa na wierzchołku 8 domu.
Najpierw pomyślałam o wydatku związanym z samochodem (chyba przydałby mu sie już mały remoncik ). Ale przecież 8 dom to pieniądze innych ludzi. Auto też mi się kojarzy raczej z Wodnikiem niż z Panną i Rybami.
Wypadek? (na marginesie tranzytujący Uran też mi siedzi w 8 domu).
Wygrana? ( tranzytujący Pluton w 5 domu).
A może wiecej pracy (Panna), wiecej wysiłku, więcej klientów - i właśnie ich pieniądze będą wpływać?
Nie chciałabym być bardzo optymistyczna bo 8 dom to rownież m.in.instytucje kredytowe.
Więc? Może być problem? Ostatnio bardzo, baaaaardzo oszczędzam a wydatki się mnożą jak króliki. Mars na razie tranzytuje 1 dom i nie wiem skąd te wydatki.
8 dom to wprawdzie rownież sex, ale praca i sex kojarzy mi się jednoznacznie i to napewno nie to. Dlatego w kontekscie opozycji Marsów i zaangażowaniu wierzchołków 2 i 8 domu myślę raczej o finansach lub wypadkach.
Może źle na to patrzę? Jak myślicie?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.