Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   horoskop firmy -zmian...

horoskop firmy -zmiana profilu działalności

Autor: jasmina.0 14.12.11, 20:15
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2977774,2,1,Horoskop-firmy.html
Koleżanka zapytała mnie czy jej firma powinna zajmować się czymś innym niż finanse i nieruchomości innych ludzi. W sumie ta firma troche jej teraz nie idzie, myslę, że może sie juz wypaliła zawodowo. Ona jest taka trochę wodna i empatyczna ( ale i twarda sztuka) więc myślę, że te nieruchomości i finanse nie bardzo jej cały czas "leżały".
Za malo sie chyba znam ale widzę, i w sumie jestem moze mało obiektywna bo to bliska kolezanka.
Widzę że Słońce jest na MC w 10 domu- to chyba bardzo dobrze dla firmy ale w Rybach wiec moze powinna zajmowac się jednak czymś innym. Słonce robi półsekstyl do Księzyca (klienci) - może to zbyt słaby aspekt ale przynajmniej nie blokujacy - dobry taki niz żaden. No i Księzyc znajduje sie w trygonie do Jowisza a Jowisz w koniunkcji do punktu szczęścia co chyba bardzo dobrze rokuje tej firmie jako takiej.
W Koziorożcu znajduje sie tylko Ceres - o czy to moze świadczyć? Może o tym, że ona w firma za bardzo wdaje sie w szczegóły? czy firma jest słabo umocowana w ziemi co dla finansow i nieruchomosci chyba jest niezbyt dobrze.Nie umiem tego zinterpretować.
Saturn wydaje mi się, ze jest dobrze połozony i nie blokuje ani dopływu pieniędzy ( Wenus) ani chyba Księzyca ( trygon) ale jednak robi opozycje do Marsa w Strzelcu. Wydaje mi się, ze stellum w 9 domu ( nie wiem czy tego Neptuna mozna jeszcze zaliczyc do stellum) i w Wodniku Uran, Merkury i Neptun wskazuje na to, że powinna jednak zmienić profil tym bardziej, że i Księzyc jest na wierzchołku tego Wodnika. No ale martwi mnie troche ten Merkury w retro - może dlatego jej nie idzie jak powinno?
Dziewczyna myśli albo o turystyce ( ten 9 dom tu by mi pasował) albo o terapii uzależnień ( może ten Neptun i Księzyc w 8 domu?) lub rehabilitacji dzieci ( tu chyba bym sie jednak zastanawiała- chociaz w sumie nie wiem dlaczego. W każdym razie ma w tym kierunku ( terapii) też wykształcenie i zacięcie a dotychczasowa działalność to tak kiedyś wyszła i jest.

Możecie mi coś jeszcze podpowiedzieć? Do czego taka firma z takim horoskopem jest najbardziej predystynowana?

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.