Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   Możecie spojrzec na m...

Możecie spojrzec na mój solariusz?

Autor: jasmina.0 25.12.11, 22:48
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2984752,2,1,solariusz-na-2012r-Jasmina.html
Za dużo w nim figur, ( T-kwadraty, wielki trygon, latawiec i prostokąt mistyczny) - wszędzie MC - żebym umiała to w jakis sensowny sposób zinterpretować.
Czyżby czekały mnie jakies zmiany w kwestii pracy, sposobu zarobkowania itp?
Zupełnie nie rozumiem Neptuna na IC w solariuszu, bo przecież mam realistyczny osąd moich korzeni.
Troche przeraża mnie ilośc T-kwadratów w solariuszu ( mam przecież dośc swojego T w natalu), i nie wiem czy ten wlk. trygon i latawiec to cos pocieszajacego w sytuacji utworzenia sie prostokata mistycznego - jaak widać wszędzie MC a to przeciez bardzo wrazliwy punkt horoskopu.
Dodatkowo jedynie Mars nie zmienił swego polozenia domowego i nadal w 8 domu.
ASC solarny prawie na natalnym Księzycu mi siada i natalnym IC a MC solarne jest na natalnym DSC.
Przyznam, że pogubilam sie totalnie w interpretacji.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.