Pracując nad porównawczymi nie brałem pod uwagę Vertex- ów, aż do tej chwili. "Przypadek" zrządził, że z prymitywnej ciekawości kliknąłem na wyświetlenie w synastrii Vertexów. Zdumiałem się widząc "podwójny nelson" Asc., - Vertex Obydwie koniunkcje z orbą- 0. Pozostałe aspekty nie dają możliwości chybienia. Związek (jeśli powstanie) karmiczny, przeznaczenie bez wątpliwości. I tu mam do Was pytanie. Jak dalece Vertex w synastrii jest ważny ? Co oznacza ? W tym konkretnym przypadku jest dopełnieniem potwierdzającym mój komentarz synastrii.
W tym samym układzie Jej Saturn jest w koniunkcji z Jego Lilith. Jak to postrzegacie ?
Jeśli znajdziecie chwilę, PROSZĘ o komentarz.
Awansem DZIĘKUJĘ.
--
Dwie rzeczy są wieczne. Wszechświat i głupota ludzka. Co do pierwszej, mam wątpliwości.
A. Einstein.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.