Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   Jak na gorze, tak na dole   tarot sexual of magic

tarot sexual of magic

Autor: 1salata 17.10.10, 22:04
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
cześć
mam do sprzedania swoje kolekcjonerskie talie:
tarot sexual of magic
allegro.pl/show_item.php?item=1279375370oraz
victorian romantic tarot (55 zł)

również książki:

KSIĄŻKI
ASTROLOGIA
ALEXANDER VON PRONAY, ZARYS ASTROLOGII URODZENIOWEJ, STUDIO ASTROPSYCHOLOGII, 1998.(STAN DOBRY) – 15 zł
ALEXANDER VON PRONAY, INTERPRETACJA HOROSKOPU, STUDIO ASTROPSYCHOLOGII,1999. (STAN BARDZO DOBRY) - 15 zł
LESZEK WERES, RAFAŁ T. PRINKE, MANDALA ŻYCIA. ASTROLOGIA – MITY I RZECZYWISTOŚĆ, MULTUM, 1999.(STAN DOBRY) – 20 zł
TAROT
H. PIELMEIER, M. SCHIRNER, ŚWIAT TAROTA, 78 ROZKŁADÓW DLA POCZĄTKUJĄCYCH I ZAAWANSOWANYCH, KOS, 1998. (STAN IDEALNY) – 20 zł
A. CHRZANOWSKA, MISTERIUM TAROTA, STUDIO ASTROPSYCHOLOGII, 2003. (ARKANA WIELKIE, STAN IDEALNY) – 12 zł
A. CHRZANOWSKA, MISTERIUM TAROTA, ARKANA MAŁE, STUDIO ASTROPSYCHOLOGII, 2003. (STAN IDEALNY) – 12 zł
TERAPIA
R. KRAKOWIAK, DZIECI REGRESJI, UZDRAWIANIE DZIECIŃSTWA, DUCHOWA WIEDZA, 2006. (STAN IDEALNY) – 25 zł

mam nadzieję, że trafiłam na dobry wątek
można mnie znaleźć na poczcie:
1salata@gazeta.pl

pozdrawiam smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.