Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Telekceważeni   Pley i jego oszustw...

Pley i jego oszustwa jak wyegzekwować swoje racje.

Autor: Gość: Wojciech IP: *.sileman.net.pl 30.10.10, 22:15
Witam posiadam małą firmę i w sieci PLAY mam 4 numery. Mam też w erze tam bez problemu dostaje to za co zapłaciłem tylko drogo.
Co chwila wychodzą problemy.
Pierwszy telefon zakupiłem w salonie nowy abonament.
Dwa kolejne to efekt cesji z innej firmy.
Przy przedłużaniu abonamentu z konsultantem przez telefon domówiłem jeszcze jeden numer.
Problemy:
* po przedłużeniu umowy został naliczony abonament podwójnie.
Parokrotnie dzwoniłem do działu obsługi klienta gdzie informowałem o problemie, odpowiadano mi, że to będzie odjęte od kolejnej faktury do dziś bezskutecznie.
* nie wiadomo kto i kiedy zmienił mi fakturę z formy papierowej na elektroniczną, sieć twierdzi, że musiałem się na to sam zdeklarować. W odpowiedzi, że mam wszystkie rozmowy nagrane i nie ma takiej możliwości. Najpierw doczepiono się do mnie, że nie mogę nagrywać rozmów (sieć może jeżeli nie rozłącz się) z tą różnicą, że i ja informuję o nagrywaniu rozmów (więc zgodę mam)
po prostu próba przerzucenia problemu zmiana tematu i odwleczenie korespondencji ( w rezultacie znowu sponsoruje play moimi środkami.
* no i nowość włączono mi pakiet "Internet w telefonie 250MB - promocja" super promocja tylko dlaczego została włączona i ja mam za to płacić 20zł/mc.

Powiedzcie mi Państwo czy istnieje możliwość zebrać się w większej grupie i założyć pozew zbiorowy. Coś z tym trzeba zrobić bo sieć na pierwszy rzut oka fajna.
Jednak działa jak zawodowy oszust. Czekam na propozycje jak ugryźć sądownie tą sprawę.
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.