Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Poradniki i raporty   Re: Przestań...

Komentarze do artykułu

Krem przeciwzmarszczkowy Kod Młodości L'Oreal

Jak pokonać zmarszczki, oznaki zmęczenia, matową cerę? Krem przeciwzmarszczkowy L'Oreal z linii Kod Młodości zwiększa zdolność skóry do odnowy. Wykorzystujący technologię Pro-Gen Kod Młodości sprawia, że skóra wygląda młodziej: jest gładka, wypoczęta, pełna blasku.

Re: Przestańmy robić z siebie idiotki.

Autor: Gość: monia IP: *.10-1.cable.virginmedia.com 07.11.11, 21:24
ktos kto jest jak piszesz pogodzony ze swoim wiekiem i optymistycznie nastawiony do swiata i z pokora przyjmujacy kolejne lata zycia nie napisałby tak pesymistycznego artykułu co ty:) ja osobiscie mam 36 lat a daja mi 10 lat mniej ale wole łaczyc kremy z pokora i optymizmem :) niz robic z siebie zakonnice która myje sie tylko szarym mydłem i całe zycie bedzie uzywac kremów dla dzieci. kobiety ciesza drobne przyjemnosci i kazda lubi byc atrakcyjna i zadbana taka nasza natura:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.