Gazeta.pl   Forum   Z archiwum ekspertów   Zdrowie intymne kobiety   Re: Zespół Turnera do U

Re: Zespół Turnera do U

Autor: Gość: mala stg IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 21:58
Jasne że można adoptować dziecko, ale zgodzisz się ze mną że osoba samotna i po 40 nie ma żadnych szans. Co do 140 cm to nie miałam na myśli tego że to stereotyp i każda tak ma. To był tylko taki przykład. Wiadomo że osoby leczone hormonem osiągają wyższy wzrost i wtedy prawie nie różnią się od zwykłych dziewczyn. Ja bardziej myślę o takich kobietach które nie miały szansy na leczenie. Może trochę zbyt "czarno" myślę, ale tak już mam. Oczywiście że we wszystkim zdarzają się wyjątki, i gdy coś piszę to na swoim przykładzie. Niektórzy mają w zyciu szczęście a inni nie. Ty jesteś szczęściarą bo masz z kim dzielić życie. Pozdrawiam.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-329
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.