Gazeta.pl   Forum   Z archiwum ekspertów   Zdrowie intymne kobiety   Re: YAZ a skutki uboczne

Re: YAZ a skutki uboczne

Autor: wombaciak 19.12.10, 15:41
u mnie YAZ nie trzymał cyklu przez ponad rok brania. miesiączki pojawiały się w różnych dniach tych białych tabletek, czasem przy nowym opakowaniu, czasem wcale. cera i włosy - paskudztwo, pryszcze, błyszczenie się, przetłuszczanie. efektów ubocznych nie miałam żadnych, czułam się dobrze. ale rozwalił mi psychikę, przez nietrzymanie cyklu byłam drażliwa, nerwowa, czasem płaczliwa, straciłam przez to wspaniałego faceta, bo pod koniec sama sobie z nimi nie radziłam. wczoraj wzięłam ostatnią. nigdy więcej. nie dość że drogie, to takie jeszcze nie działały na to co powinny (regulacja cyklu, nadmierne owłosienie, trądzik). ale na każdego mogą działać inaczej, dlatego nie ma co sie sugerować takimi opiniami.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.