Jeśli mój syn dostanie się do klasy 1szego wyboru, to 1 lipca wyniki ma o 14.00, a o 15.00 musi stawic się w szkole na test poziomujacy z drugiego języka (i nie ma zmiłuj, dopytywał się 15.00 punkt, albo za niego zdecydują....). Niestety nie ma szans aby do szkoły wyrobic się w godzine, tym bardzie że akurat 1 lipca zamykają nasze 3 stacje metra...(kurde jakis pech, na egzamin z języka przedzierał się Łazienkowską którą jechał Obama....). Ja może będe miec dostęp do internetu, ale nie mam takiej gwarancji. Na stronie KSEON, już po zalogowaniu (swoją drogą wszystko już zostało zaakceptowane, nie było to takie staaaaaaaszne) jest info że wynik mozna sprawdzic SMS-em.
No i stąd pytanie: jakim SMSem ???? w jaki sposób ???? bo ja pierwszy raz słysze....
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.