Dodaj do ulubionych

coś m inie wychodzi

02.03.10, 08:21
czy ktoś piecze chlebek Klary w prodiżu????Ja nie mam piecyka i piekę w
prodiżu właśnie i nie bardzo wychodzi.To znaczy wyrósł,ale jest jakby mokry w
środku ,niedopieczony,po półtorej godzinie pieczenia.Co robię nie tak???
  • ka_enigma 02.03.10, 14:59
    to nie sprawa brodiża :) za pierwszym razem mi wyszło to samo i była ro kwestia
    mokrości :) Następnym razem dodałam mniej "płynnych składników" i trochę więcej
    sypkich (mąki kuku).
    --
    [url=http://straznik.dieta.pl/][img]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=34144b8234f828082.png[/img][/url]

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.