czesc. ostrzezenie!!! oszustka z ostrowca wlkp oszukuje i sprzedaje sprzedając chinskie odpowiedniki leku adipex z czech, mialam okazje zakupic lek u tej pani i zamowilam paczkę ze sprawdzeniem zawartosci, do paczki mialam otrzymac dowod zakupu czyli paragon!! paragon byla to zwykla kserówka więc coś mi nie pasowało i poprosilam o możliwość rozcięciakapsulki nie pozwolono mi wiec poprosilam o awizo na poczcie mowiac ze jednak nie mam ze soba pieniazkow i ze odbiore za dwa dni, mialam pomysl ze jak przyjdzie listonosz to rozetne kapsulke. no i po 4 dniach przyszedl listonosz z przesylką i nawet sie nie zorientowal kiedy przegryzlam kaps i PROSZEK BYL W SRODKU , SAM CHOLERNIE GORZKI myslalam ze zwymiotuje! to chyba mowi samo za siebie. CHINSKA PODROBKA.!! PACZKI OCZYWISCIE NIE ODEBRALAM
owszyscy ktorzy chcecie kupic ten lek to nie u pani ktora ma nr 883-136-031
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.