Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Publicystyka   Polska Biega   Sauna - regeneracja ...

Komentarze do artykułu

Sauna - regeneracja dla biegaczy

Jesienno - zimowa aura sprawia, że częściej skłaniamy się do korzystania z sauny. To nie tylko odprężające i przyjemne, może stanowić również element odnowy biologicznej w sporcie. Tym bardziej interesujący, że dostępny dla sportowca amatora, który nie posiada sztabu fizjoterapeutów i masażystów wokół siebie. Jak dawkować zabiegi? Kiedy z niej korzystać, a kiedy odpuścić? Co zrobić aby jej stosowane dało efekty?

Sauna - regeneracja dla biegaczy

Autor: Gość: Gość IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 17.01.12, 14:48
Systematycznie trenuję i dla mnie każdy trening kończy się właśnie w saunie, z tym że posiadam własne, tego typu miejsce - konkretnie saunę na podczerwień. Sauna IRM SH201 była dla mnie niezbędna ze względu właśnie na treningi. Traciłem sporo czasu na wizyty w saunie, a tak niewielkim kosztem mam własną.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.