Gazeta.pl Forum Sport Ekstraklasa.tv Wolski: Xavi, Iniesta, oni też nie są gigantami
To były ułamki sekund, nie zastanawiałem się. Szczerze? Zamknąłem przy tym oczy - opowiada Rafał Wolski, pomocnik Legii o swoim najpiękniejszym golu 14. kolejki, a może nawet całego sezonu. ZOBACZ GOLA WOLSKIEGO » - Powiem przekornie, by Rafał nam nie odleciał. Michał Żyro nie jest gorszy, obaj idą łeb w łeb - dodaje Tomasz Smokowski, szef sportu w Canal+. Legia czy Śląsk? Kto będzie mistrzem jesieni? - Wrocławianie mnie zaskakują z każdym meczem. Patrząc, jaką mają przewagę, na koniec roku będą na czele tabeli - uważa Smokowski. W rozsypce jest Wisła, która przegrała kolejny mecz. - Jeśli ktoś zagrał w Wiśle, to młody Michał Czekaj, który wszedł w 9. minucie. Każde jego dobre zagranie pogrążało Jaliensa i Maaskanta, który na niego uparcie stawiał - podsumowuje Smokowski. Łódź pogrążona w kryzysie - i Widzew, i ŁKS, który stoi coraz gorzej. W piątek odeszli z klubu Tomasz Kłos i Tomasz Wieszczycki, alternatywą ma być Andrzej Grajewski. - Dla mnie to folklor - mówi Smokowski.