Witam,
czy mogłabym prosić o podanie przykłądowego zestawu dań, jakie można spożywać w ciągu dnia, np. na śniadanie musli z mlekiem albo 2 kromki chleba razowego z chudą wędliną, na obiad ryba pieczona w folii z ziemniakami lub pierogi, jako przekąska jajecznica, wafle ryżowe, banan ...
Nie potrafię sobie dobrać dań tak, aby pokryć dzienne zapotrzebowanie na niezbędne składniki pokarmowe. Poza tym jestem przyzwyczajona do jedzenia raczej smażonego, niezdrowego a dieta przy karmieniu piersią - jadam same gotowane produkty - nie jest w stanie zaspokoić mojego głodu - dwa dni temu na kolację zjadłam porcję pierogów i zaraz potem pół bochenka chleba z masłem, bo już nie byłam w stanie wytrzymać wiecznego wygłodzenia.Kiedy mogę wprowadzić do diety bardziej kaloryczne rzeczy - mój synek ma dopiero 3 tygodnie. Codziennie jadam gotowane w rosole mięso z kury z ryżem, makaronem albo ziemniakami i marzę o jakiejś zmianie albo przynajmniej porcji dla 3 osób. Proszę również o informację co mogę "podjadać" między posiłkami.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.