Witam !
Mam do powiedzenia pare słów , to co ludzie piszą na temat firmy Exotic Green to nie prawda ! Wiem o tym , ponieważ sam tutaj pracuje , pracują tu moi dobrzy koledzy ,przyjaciele i ponad 1000tyś ludzi...
Jeżeli ktoś tutaj przyjechał bez ambicji , nachlac się , nacpac i pobalowac to napewno nie bedzie mial tutaj zycia , mieszkalem na Parku i wiem jak tu naprawde jest Koordynatorzy to naprawde wspaniali ludzie tylko Wy patrzac z boku nie doceniacie tego... Pomoglem nie jednej osobie i wiem naprawde jacy sa tutaj ludzie , nie pisze tego aby wchodzic nikomu w tyłek , bo nie musze tego robic tylko i wyłacznie dlatego zeby otworzyc Wam ludzie oczy bo naprawde nie macie racji i nawet jeżeli bedzie trzeba to powiem to każdemu w twarz bo sie tego nie boje , jestem szczerym facetem .... !!! Uważajcie równiez na ludzi z ktorymi mieszkacie , poniewaz sa krety na parku ktore wszystko psują , plotkuja i chca popsuc opinie Firmy Exotic Green ,ale Ja na to nie pozwole !!! Jeżeli Wy bedziecie szanowac ludzi ,bedziecie również przez nich szanowani i dobrze traktowani !!! Myśle ze otworzyłem Wam oczy znam naprawde bardzo wiele kwestii powiązanych z Parc Patersven mieszkałem tutaj 2 miesiace i wiem cos o tym !!! Jeżeli ktoś przyjechał naprawde pracowac to będzie miał prace i Koordynacja o to zadba , a jeżeli ktoś przyjechał pobalowa naprawde niech zjedzie do Polski ... Po co psuc komus interesy ? Pozdrawiam Maciej T. !!!!!!!!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.