Witam gorąco wszystkie mamy.
Zapewne wiele razy dokonując zakupów dla waszych maluchów sięgałyście po opinie i recenzje zamieszczane w internecie. Dla mnie Internet był niezbędnym źródłem informacji szczególnie przy kompletowaniu wyprawki, ale przydatnym również teraz.
Wraz ze znajomymi postanowiliśmy stworzyć specjalny portal dla rodziców prezentujący ranking najlepiej i najgorzej ocenianych produktów dziecięcych, dostępnych na polskim rynku.
Dzięki dofinansowaniu z Unii Europejskiej okazało się to możliwe.
Serdecznie zapraszamy na stronę www.babyranking.pl!
Stwórzcie razem z nami ranking pomagający rodzicom w dokonywaniu przemyślanych decyzji. Oceniajcie znane Wam produkty, dodawajcie nowe, bierzcie udział w komentowaniu artykułów zamieszczanych w poradniku, wpisy na naszym blogu oraz dzielcie się z innymi użytkownikami Waszymi doświadczeniami rodzicielskimi na naszym forum.
Na forum jest również miejsce gdzie możecie zaoferować sprzedaż, wymianę lub chęc kupienia produktów od innych mam.
Nasz portal jest równiez na stronie Facebook'a: www.facebook.com/#!/BabyRanking
Dopiero rozpoczęliśmy naszą działalność, ale w planach mamy już konkursy dla naszych zarejestrowanych użytkowników.
Stwórzcie z nami społeczność rodziców wspierających się w dokonywaniu decyzji zakupowych a także w innych trudnych kwestiach . Wystarczy, że wejdziecie na
www.babyranking.pl
--
[img]http://www.suwaczki.com/tickers/relganliobxz1cfk.png[/img]