Kasa zyski do przemnożenia w komputerach
Autor: Gość: stasiakwaldek1975
IP: *.play-internet.pl
09.12.11, 17:08
To kasa =pieniądze przemnażać tą wiadomość w komputerach naciskając entery.
Szanowni Państwo fabrykanci mam dobrą wiadomość dla przedsiębiorców w regionach samorządowych
W temacie ekonomii i produkcji na lini produkcyjnej taśmowej w grupie około siedmiu osób jeden pracownik może przyspieszyć na wycinku taśmy produkcyjnej do103% normy , czyli wykonywać szybciej,więcej,wydajniej=zyski sobie przeliczcie pracodawcy i może zatrudnicie później więcej pracowników. A robotnik z 1500zł na 1650zł =tyle mam już teraz.Z poważaniem Stasiak Waldemar ekonomista technik,demokrata,obywatel.
Szanowni Państwo
Robotnicy powinni być coraz częściej zatrudniani ,w miarę możliwości na stałe,żeby wzmacniać normy produkcyjne wzrostowo zyskowne również dla podatków.Robotnik powinien mieć wzór na swoją fabrykę w przyszłości tzn. wzór modelowy bilansu fabrycznego fabryki spożywczo -porzemysłowej z zyskami.I robotnik miałby cel się wzmacniać.
Z poważaniem
szlachcic
Szanowni Państwo
Chłopi rolniczy powinni produkować więcej dla: miast,na eksport,dla opieki społecznej,dla siebie ,jakieś130%
Szlachcic lubi ,jak wsie się rozwijają i bogacą.
Chcę ja nowego większego silniejszego x 2 traktoru i burty przyczep x 2 wyższe=produkcje dla klijentów trzeba wykalkulować z zyskiem i dostępną na kredyty z zyskami dla banków.
Może zamiast dzierżawy wprowadzi siękiedyś wykupna stałe prywatny ziemi do 50hektarów.
Szlachcic
Budżetowa inteligencjo,trzeba wam pieczątkować 103 % stempli,więcej 103% zasiłków przyznać,103% edukacji wykonać.
Tu jest też dla was propozycja do dyskusji, abyście więcej w prywatnych własnych firmach zarabiali.
Np.100zł od ucznia na miesiąc x 30 uczniów w klasie=3 000zł nauczyciel miesięcznie
Np.50zł od pacjenta x 30 pacjentów dziennie=1 500złdziennie x 22dni=33 000zł lekarz
Przeliczcie to sobie później na dolary$
A robotnik z 1500zł na 1650zł
Z poważaniem
Szlachcic Szanowni Państwo ludzie ,ja Stasiak Waldemar człowiek nie martwię się! I to jest optymistyczne,bardzo dobre,zdrowe.