Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Aktywne rodzicielstwo   Razem, czyli osobno

Komentarze do artykułu

Razem, czyli osobno

Prawie połowa dzieci rodzi się w obecności ojca. Ale rodzinny poród nie jest wcale gwarancją wspólnej opieki nad dzieckiem. - Mój mąż zrobił zdjęcia. Po powrocie do domu uznał, że to wystarczyło, bo on jest od pracy, ja - od zajmowania się domem - narzeka Kasia z Poznania. Statystyki potwierdzają, że prawdziwie partnerskie związki to wciąż rzadkość. Psychologowie dodają, że żeby to zmienić, ciężką pracę muszą wykonać sami zainteresowani: młodzi rodzice.

Razem, czyli osobno

Autor: Gość: szogun IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 21:28
pomysł fajny ale nie do zrealizowania w Polsce, bo jak ten biedny facet ma pomagać kobiecie jak musi zasuwać do pracy, też bym chciał mieć 4lata wychowawczego żeby mi pracodawca płacił 100% wynagrodzenia, wówczas mogę siedzieć w domu i się dzieckiem zajmować lub wyręczać partnerkę. bo co to za 1mc ojcowskiego bezpłatnego, w miesiąc nie wiele da się pomóc w opiece nad maluszkiem a za coś trzeba żyć. z resztą babom się w dupie przewraca nasze matki jakoś dawały sobie rade i nie narzekały, ale teraz dzisiejsze kobiety są słabej dupy i bardziej leniwe, a nie wyzwolone.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.