Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Aktywne rodzicielstwo   Fajne, sprawdzone miejsc...

Fajne, sprawdzone miejsca dla dzieci i rodziców

Autor: ekspert_aktywnerodzicielstwo 09.09.11, 12:31
Witajcie,
Po wakacjach wielu z nas miało okazje poznać nowe miejsca, w których fajnie i aktywnie można spędzić czas wspólnie z dzieckiem.
Podzielmy się naszymi odkryciami - miejsc nowych, dopiero co poznanych ale i też tych starych, które już dawno przetestowaliście i do których lubicie wracać.

Ja polecam Wam rozejrzeć gdzie w waszej okolicy jest Dom Kultury. Właśnie odbywają się w nich dni otwarte i trwają zapisy na różne zajęcia.

Ja do Domu Kultury chodzę z moją córeczka głównie na przedstawienia teatralne i spotkania artystyczne, na których wspólnie robimy jakieś fajoskie projekty plastyczne np. kukiełkę krasnala z patyka do szaszłyka, głową z piłeczki ping-pongowej oraz ubranka ze ściereczki filcowej. Przedstawienia teatralne w Domu Kultury są świetną okazją na rozpoczęcie przygody z teatrem. Zwykle bilet jest tani jak barszcz i jak dziecko nie może na początku wysiedzieć to i nie żal tych zapłaconych pieniędzy, a same speklakle są często bardzo fajne i wciągające dla dzieci.

Pozdrawiam serdecznie,
Marta Cholewińska-Dacka
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.