Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Eksperckie   Aktywne rodzicielstwo   Do P.Psycholog

Do P.Psycholog

Autor: 0iza 06.01.12, 19:46
Witam, mam ogromny niepokój w sercu.
Moja córka, 3 latka w czwartek wróciła z przedszkola i ...
cytuję "mamusiu boli mnie tyłek" ja na to chcesz nocnik, ona "nie, bawiłam się z Zuzią i ona zrobiła mi gili-gili i boli mnie tyłek", na to ja poprosiłam aby pokazała mi gdzie Zuzia robiła jej gili-gili, a ona wskazała na swoje miejsca intymne". Nie poruszałam tematu dalej aby córka nie zaskoczyła, że jest to temat ciekawy. Oczywiście przy kąpieli i przebieraniu się w piżamkę obserwowałam miejsca wskazane i nie zauważyłam jakiejś nieprawidłowości. Mam mętlik w głowie, biorę różne sytuacje pod uwagę, również tą że córka wymyśla - jednak samo zdarzenie zwaliło mnie z nóg. Dzisiaj znowu wróciła do tej sytuacji opisując ją dokładnie tak samo.
W poniedziałek zamierzam poprosić przedszkolanki aby przyjżały się baczniej zabawom córki i jej koleżanki. Co jeszcze mogę zrobić by ochronić córkę przed niebezpieczeństwem nieświadomego mam nadzieję molestowania. Wdzięczna będe za każdą opinię na ten temat.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.