Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubelskie   Biała Podlaska   WĄTEK WESELNY- czyli:zespoły,s...

• drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
  • Zespół AWART wszechstronny repertuar dobra zabawa\

awart0 19.05.13, 21:58 Odpowiedz
    Polecam zespół AWART.
    Pełna oprawa muzyczna, wszechstronny repertuar, wysoki poziom oprawy artystycznej i oczywiście dobra zabawa.
    Wokalistka, 3 wokalistów, gitara, saksofon, akordeon, klawisze, perkusja.
    Można się kontaktować pod tel.: 503 897 375 / 602 244 936
    Lub pisać na mail: awart@onet.pl
  • Re: proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall

sylwuszka86 02.05.13, 09:14 Odpowiedz
    Witam, po wcześniejszych opiniach o przerwach zastanawiałam się czy to dobry zespół na moje wesele. Teraz już po, mogę śmiało i szczerze POLECAĆ ZESPÓŁ MARIALL, poprowadzili całe wesele fenomenalnie, goście się wybawili a ja do dnia dzisiejszego mam niedosyt - i jeszcze bym się pobawiła :). Przerwy były tylko w porach posiłku i jeśli się wydłużały to tylko wina obsługi sali, która powinna zespołowi podać posiłek jako pierwszym albo zaraz po młodych. Była puszczana muzyka w czasie przerw. W zespole pracują ludzie, nie roboty i na prawdę da się wszystko omówić. Oczepiny były nie za krótkie, ale i nie za długie - fajnie poprowadzone. WSZYSCY GOŚCIE BARDZO CHWALILI WESELE A WIADOMO ŻE PODSTAWĄ UDANEGO WESELA JEST DOBRY ZESPÓŁ - GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ MARIALL :)) i przy okazji pozdrawiam całą Szóstkę :)
  • Re: sala weselna plus hotel

zespolmariall 20.04.13, 09:09 Odpowiedz
    WWW.MARIALL.NET
    Profesjonalny Zespół Muzyczny MARIALL grający wyłącznie NA ŻYWO. Repertuar do ustalenia, jak również wszystkie ważne elementy najważniejszej uroczystości w życiu.
    Pozdrawia MARIALL
  • sala weselna plus hotel

hotelkoronny 19.04.13, 21:14 Odpowiedz
    Witam,
    Marzycie Państwo o pięknym, niepowtarzalnym dniu….. Czas odliczany do wesela powoli mija, a rzeczy do zrobienia jest całe mnóstwo. Jaki jest przebieg wesela, kiedy i co organizować? O co pytać w restauracji? Jakie menu przygotować? Co zrobić z dziećmi w czasie przyjęcia? Jest tak wiele pytań związanych z organizacją tego jedynego dnia. Odpowiedzi na nie znajdziecie Państwo w zamojskim hotelu - Hotelu****Koronny
    zapraszamy
  • Re: Sala Jolanta - Czosnówka

sylwuszka86 25.03.13, 08:16 Odpowiedz
    Osobiście nie byłam na weselu w Jolancie, ale moi rodzice i znajomi byli w sierpniu 2012 - bardzo narzekali na jedzenie, było go bardzo mało. I z tego co słyszałam to właścicielka jest właśnie skąpa. Ja bym się bała tam organizować wesele.
  • Sala Jolanta - Czosnówka

hebzia4 23.03.13, 20:32 Odpowiedz
    Witam,
    piszę z pytaniami gdyż nie ma zbytnio aktualnych info na forum:)

Interesuje mnie sala w Czosnówce. Orientuje się może ktoś ile wcześniej trzeba tam zarezerwować termin? Ile aktualnie się płaci za talerzyk (mam świadomość tego że może po jakimś czasie wzrosnąć)? I ile się płaci za talerzyk na poprawinach (następny dzień)?

Słyszałam wiele pochlebnych opinii o jedzeniu i obsłudze. Jednakże było to jakiś czas temu. Więc kolejne pytanie :) czy nic się w tym temacie nie zmieniło?

Ogólne wrażenia z wesel 2012 w tej sali?
    Proszę chętne osoby o podzielenie sie swoją wiedzą :) Pozdrawiam.
  • Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele

szymex18 23.03.13, 18:48 Odpowiedz
    szczerze polecam zespol Zaffir z Bialej Podlaskiej, ktory gral u mojej siostry na weselu. super sie bawilismy z moja dziewczyna. Siostra mowila ze nieduzo wzieli.
  • Re: zespoły,sale itp.

zespolmariall 23.02.13, 23:58 Odpowiedz
    MARIALL - Zespół na wesele Biała Podlaska, muzyka 100% na żywo, repertuar do ustalenia
    WWW.MARIALL.NET

zespolmariall 23.02.13, 18:47 Odpowiedz
    Zespół na wesele Biała Podlaska, Warszawa - MARIALL. 100% LIVE, MUZYKA WYŁĄCZNIE NA ŻYWO
    www.youtube.com/watch?v=rBaveK97OJs

aga8-6 23.02.13, 11:00 Odpowiedz
    Inaczej jest oglądać i słuchać zespołu na żywo, a inaczej na płycie. Byłam na takim weselu, że zespół grał koszmarnie i dłuuugie przerwy, a na płycie było idealnie zmontowane, kto był na weselu to nie wierzył, że to było to samo wesele na płycie... Zespół trzeba posłuchać na żywo!!! A jak ktoś poleca zespół to niech to będzie ktoś naprawdę życzliwy i ZNAJOMY! Bo wesele jest raz w życiu i nie da się powtórzyć...

sylwuszka86 23.02.13, 09:33 Odpowiedz
    Witam, jeśli Pani dalej mogłaby użyczyć płyty z wesela, to ja chętnie bym zobaczyła jak zespół sprawuje się na weselu.

magda_194 20.02.13, 13:37 Odpowiedz
    Polecam zespół muzyczny The Promise tel. 692988280 www.planujemywesele.pl/25008-the-promise-zespol-muzyczny

margerita11111 16.02.13, 10:37 Odpowiedz
    Krzysiek napisał(a):

> Full-z Białej Podlaskiej polecam naprawdę super grają,wokalistka z piękną barwą
    > głosu

margerita11111 16.02.13, 10:36 Odpowiedz
    Full-z Białej Podlaskiej polecam naprawdę super grają,wokalistka z piękną barwą głosu

margerita11111 16.02.13, 10:33 Odpowiedz
    paloma11111 napisał(a):

> Polecam zespół ,,F U L L ,, z Białej Podlaskiej naprawdę są super

margerita11111 16.02.13, 10:33 Odpowiedz
    Polecam zespół ,,F U L L ,, z Białej Podlaskiej naprawdę są super
  • Re: wesele w grabanowie

margerita11111 16.02.13, 10:28 Odpowiedz
    Polecam Grabanów wszystko znakomicie dobrane-co do zespołu polecam ,,F U L L ,, grali bardzo fajnie

andystar 30.01.13, 10:41 Odpowiedz

Witam , jeśli nadal poszukujecie zespołu na swoje wesele proszę o kontakt: 604 970 438-Andrzej
    Nazywamy się HAPPY. Występujemy w składzie 5 osobowym grając całkowicie na żywo( bass, gitara, wokal, perkusja, klawisz ) W repertuarze piosenki krajowe jak i zagraniczne. Gramy też piosenki biesiadne oraz disco polo, ale jeśli klient tego sobie nie życzy to nam w to graj:)
    Równocześnie, oprócz wokalistki oczywiście jesteśmy członkami zespołu THE LIVERPOOL grającego The Beatles i Czerwone Gitary. Zapraszam na stronę: liverpool.pl
    Pozdrawiam
    warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=452248472&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ452248472

annawoj5177 21.01.13, 12:37 Odpowiedz
    Ja również byłam na Gali Ślubnej i miałam okazję zobaczyć jak grają... Według mnie naprawdę świetny zespół, co najważniejsze grają na żywo... Wyraźny i charakterystyczny wokal, dziewczyna ma śliczną barwę, Mają bardzo dobrych instrumentalistów co słychać w każdym utworze ! !
    Trzymajcie się Mariall,

kask.a29 20.01.13, 15:28 Odpowiedz
    dla mnie zespół jest profesjonalny. byłam na weselu na którym grali i bawiłam się świetnie (pomimo tego że pracowałam)! ktoś napisał że były długie przerwy, a może trzeba pomyśleć że to są ludzie i też się męczą, też chcą zjeść i czasami dać porozmawiać gościom w spokoju. ja obsługuje na weselach i wiem jak grają inne zespoły i jak nieporównywalnie dłuższe przerwy robią. i nie wydaje mi się że liczba członków zespołu miała tu coś do rzeczy. to tylko świadczy o tym że grają na żywo a nie z podkładu...
    Polecam!!!

lukaszuk32 18.01.13, 17:07 Odpowiedz
    Widziałem was na gali panowie :) powiem szczerze: bomba! Nie ma to jak grać na żywo! Oby tak dalej ! pozdrawiam

monnnis86 07.01.13, 12:33 Odpowiedz
    Witam Serdecznie
    Mam kapelę która zagra wszystko, nazywają się OXIDE w kwietniu wydadzą swoja pierwszą płytę.
    Pozdrawiam więcej informacji gdyby Państwo chcieli się zdecydować na moją propozycje podaje maila monnnis86@gmail.com
    Naprawdę Warto...
  • fotograf z ciasnej fuji

maro8527 27.12.12, 13:14 Odpowiedz
    Witam wszystkich,
    Potrzebuje informacji i opinii na temat fotografa z fuji z ulicy ciasnej, ktoś może korzystał z ich usług i może sie podzielić opinią jak to u nich wygląda finansowo i ogólnie jak zdjęcia wychodzą i cała organizacja.
    Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

muzykajacek 16.12.12, 23:16 Odpowiedz
    Witam.Zespół ANASONG skład pięcioosobowy - z solistką wszyscy śpiewają Członkowie zespołu są wykształconymi muzykami Zespół jest na rynku obsługi uroczystości weselnych kilkanaście lat i posiada duże doświadczenie gramy i śpiewamy szlagiery jak również weselne piosenki a także nowości muzyczne ,prowadzimy oczepiny i zabawy weselne instrumenty w zespole to perkusja , ,,kontrabas -gitara basowa,gitara prowadząca,instrumenty klawiszowe-akordeon na specjalne życzenie wyprowadzamy marszem pannę młodą z domu rodziców podczas błogosławieństwa .cena do negocjacji NASZA STRONA INTERNETOWA-zespolmuzyczny-anasong.waw.pl

chuck_r 09.11.12, 16:09 Odpowiedz

Witam serdecznie,
    z wielką przyjemnością zagramy na Państwa weselu w tym terminie.
    Jesteśmy zespołem, który rozkręci każdą imprezę -w swym repertuarze posiadamy utwory starsze i najnowsze hity, anglo- oraz polskojęzyczne. Poza standardowym repertuarem proponowanym na wesela, polecamy również stylowe wesele w rytmach rock'n'rollowych i soulowych (Whisky river Rock and Roll Band) oraz godzinne show "Abba Song" z największymi hitami szwedzkiej grupy.
    100% żywej muzyki (wokal męski i żeński, perkusja, bas, gitara, klawisze, opcjonalnie chórki i saksofon).
    Możliwość przywitania gości mini koncertem ze standardami jazzowymi (piano +wokal żeński).
    Oferujemy profesjonalne prowadzenie zabaw.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani, proszę o kontakt (podany w zakładce "Kontakt" na naszej stronie).
    www.livemusic.com.pl
    www.rwijparkiet.livemusic.com.pl
    Pozdrawiam
    Krzysztof

cartofell 03.11.12, 21:34 Odpowiedz
    fajnie gra zespol szaffir z nimi nie mozna sie nudzic /gaja konkretnie od samego poczatku/mloda para dostala od nich jakes wielie pudlo z prezetem w srodku.spoko dobrze graja i rozdaja prezenty.ja sie na to pisze;)

karlr 30.10.12, 19:25 Odpowiedz
    Byłem ostatnio na weselu w Porosiukach i grał zespół Szaffir. Moja dziewczyna była zachwycona i dla mnie też się podobało. Grali dużo muzyki dance i disco oraz rock and rolla. Fajne były też oczepiny i zabawy , a szczególnie rosyjskie rozkwitali jabłonie i grusze oraz białeje rozy. Rewelacja!!!

paweldon 19.10.12, 11:52 Odpowiedz
    Zapraszam na stronę www.zespolfresh.com.pl

muzyk38 18.10.12, 15:58 Odpowiedz
    Czy była by Pani zainteresowana występem naszego zespołu którego reprezentuje grecki artysta grający z D.Roussosem Spiros S z zespołu greckiego Orfeusz. Gramy muzyke każdą światowa i polską możemy jako niespodziankę dla gości podczas wesela zagrać godzine greckiej muzyki lub kilka takich wstepow podczas wesela połaczonej z nauką tańca greckiego Sirtaki.
    Proszę mi wierzyć te klimaty ludzie pamiętaja lata a tak nie wiele trzeba .
    jesteśmy profensjonalni w tej branży z kilkudziesiecioletnim doświadczeniem estradowym
    Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.
    Henryk Maslak
    impresariatgrecki@gmail.com tel 795060264

j_oasta81 18.10.12, 13:26 Odpowiedz
    Witam! Miałam przyjemność słuchać na żywo jak gra zespół Mariall. Ich występ robi wrażenie :) Poozytywne!!! Moim zdaniem to świetny zespół. Grają fajne kawałki i ca najważniejsze grają na żywo. Świetnie potrafią poprowadzić każdą imprezę.Na imprezie gdzie grał ten zespół bawiłam się świetnie, inni goście tez. Polecam ten zespół nie tylko na wesela, ale tez na inne uroczystości: studniówki, bale karnawałowe, zabawy sylwestrowe.
    Chcecie mieć profesjonalny zespół? Polecam gorąco zespół Mariall :) !!!

0justynaaa3 16.10.12, 08:35 Odpowiedz
    sylwiasoltysiak właśnie zastanawiam się nad tym zespołem na nasze wesele, czy propozycja jest aktualna? Mogłaby nam Pani pożyczyć płytę do obejrzenia? mój e-mail dzasta1022@wp.pl

Pozdrawiam,
    Justyna

torso 04.10.12, 20:44 Odpowiedz
    Witam
    Proszę o kontakt z naszym Zespołem Muzycznym TORSO i zapoznanie się z ofertą i opiniami naszych zleceniodawców na blogu zespołu torso.cba.pl/blog/ i opinie o zespole torso[/url]
    Satysfakcja gwarantowana.

tener12 04.10.12, 16:16 Odpowiedz
    WWW.ZESPOLTENER.PL

Witam.

Jesteśmy zespołem z wieloletnim doświadczeniem muzycznym. Wykonujemy muzykę wyłącznie na żywo w pięcio osobowym składzie.

Zapewniamy profesjonalną obsługę imprez takich jak:

-wesela

-studniówki

-dancingi

-zabawy

- oraz inne imprezy okolicznościowe.

Dysponujemy nowoczesna aparaturą nagłośnieniową zarówno na małe przyjęcia jak i duże imprezy plenerowe. Nasze zaplecze techniczne jest wyposażone w sprzęt znanych marek takich jak: Korg, Yamaha, Roland, Dynacord Mackie itp.

Przejawem naszego doświadczenia w prowadzeniu imprez jest świetny kontakt z publicznością a dzięki bogatemu repertuarowi zapewniamy świetną zabawę i niesamowite wspomnienia dla gości. Mocna stroną Zespołu Tener jest biesiada prowadzona za stołami przy tradycyjnych polskich melodiach. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje.

Pozdrawiamy.!!

maxim.b.j 04.10.12, 12:24 Odpowiedz
    Witam.
    Mogę zaproponować zespół MAXIM. Dojazd na terenie całej Polski. Na stronie dużo zdjęć i filmików oraz mp3 do odsłuchania repertuaru :)
    Naprawdę POLECAM!! Są świetni.
    www.zespolmaxim.com.pl/
    W razie pytań proszę o kontakt: bjakowczyk@gmail.com
    Pozdrawiam.

sylwiasoltysiak 01.10.12, 22:08 Odpowiedz
    Witam, zespół Mariall grała na naszym weselu. My jako młoda para i goście bawiący się z nami w tym ważnym dla nas dniu - byliśmy bardzo zadowoleni z zespołu. Grają na żywo - naprawdę dobrze im to wychodzi, przerwy są naprawdę takie jak być powinny czyli krótkie, w czasie przerw gra zawsze muzyka. Zabawy oczepinowe są naprawdę bardzo fajne. Jeśli ktoś chce sprawdzić mogę pożyczyć płytki z wesela to się sami przekonacie:) Polecam:)))

aga8-6 01.10.12, 10:46 Odpowiedz
    Szukam zespołu muzycznego na wesele 29.06.2013r. Proszę o linki i kontakt
  • Re: wątek weselny- czyli:zespoły,sale itp.

jaromino 01.10.12, 08:35 Odpowiedz
    Zespół Gambit ich strona www.zespolgambit.vot.pl ten zespół słyszałem ostatnio i wiem, że grają i bawią rewelacyjnie :)
  • Re: Karo Dance - bardzo proszę o opinie o zespole

dominikk116 24.09.12, 15:49 Odpowiedz
    Byłem na dużym weselu, jak grał zespół Mariall. Duża kapela i fajnie grają. wybawiliśmy się super. Robili fajne konkursy i kawał dobrek muzy. Pozdr
  • Karo Dance - bardzo proszę o opinie o zespole

xdaewoox 19.09.12, 09:06 Odpowiedz
    Zastanawiam się nad zamówieniem go na własne wesele. Nigdy nie byłam na imprezie prowadzonej przez nich. Niestety nic o nich nie wiem a wszystkie polecane przez znajomych zespoły maja juz zajete terminy. Proszę o informacje jak grają, jak prowadzą wesele, czy potrafią zabawić gości.

alexin1 14.09.12, 17:34 Odpowiedz
    Dodam jeszcze, że na stronie www.mariall.net można posłuchać w jaki sposób wykonują swoją muzykę. GORĄCO POLECAM!!!!

alexin1 14.09.12, 17:27 Odpowiedz
    Zespół Mariall grał u nas na weselu i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Wokalistka śpiewa ślicznie, a zespół gra wszystko na żywo. Zarówno starsze hity jak i najnowsze przeboje. Przerwy są na ciepłe dania i są czasowo akurat żeby zjeść i chwile odpocząć. Polecam ten zespół wszystkim, którzy cenią sobie dobrze zagraną muzykę bo nie sztuka udawać,że się gra. Są to profesjonaliści i fantastycznie prowadzą zabawę.
  • Re: Skrzypek na ślub

monka-7 13.09.12, 13:55 Odpowiedz
    Agencja ElitEvent www.elitevent.pl oferuje oprawę myuzyczną ślubów na najwyższym poziomie w wykonaniu zawodowych muzyków
    PROPONUJEMY:
    - instrumenty solowe
    (np. skrzypce, trąbka)
    - duet instrumentalno-wokalny
    - duet, trio lub kwartet smyczkowy
    (skrzypce, altówka, wiolonczela)
    - organiści
    (oprawa organowa liturgii oraz akompaniament solistom)
    - śpiew solowy
    - zespół muzyczny ElitEvent Band
    (wesele)

Kontakt:
    AA ElitEvent
    608 72 11 00
    www.elitevent.pl
    biuro@elitevent.pl

zespolmariall 13.09.12, 07:55 Odpowiedz
    Witam.
    Zespół Mariall to 6-osobowy Zespół grający na żywo i wbrew dziwnej opinii, że wystarczyłyby 4 osoby, to powiem być może tak, jeżeli mielibyśmy stać i udawać, że gramy lub tylko "dogrywać".
    Chciałbym zagwarantować, że Zespół robi przerwy na gorące dania, które są podawane na weselu. Jeżeli są one co 2 godziny, robimy przerwę co godzinę. Mogę to zagwarantować w umowie. W przerwach zawsze puszczamy w tle muzykę. Wszystko jest do ustalenia z Młodą Parą.
    Pozdrawiam
    Mariusz
    www.mariall.net

W przypadku pytań:
    mariusz@mariall.net
    792-999-696

aga8-6 08.09.12, 08:30 Odpowiedz
    Chyba jacekk27 jesteś członkiem tego zespołu, bo ja będąc ostatnio na weselu, na którym grał zespół MARIALL odczułam to samo co osoba z poprzedniej opinii...przerwy nie do zniesienia i nie tylko w czasie podawania dań, ale także częściej i dłużej, bo jak tłumaczyli potem młodym GRAJĄ NA ŻYWO, więc i przerwy dłuższe i częstsze, bo to męczy....prawdziwa porażka nie polecam, ale każdy ma wolną wolę i może się przekonać u siebie na weselu :)

jacekk27 08.09.12, 07:57 Odpowiedz
    Ja wybawiłem się na maxa. Zespół gra. Byłęm w szoku jak może brzmieć trzech gitarzystów. Powiem, że to prawdziwy bialski zespół. Njlepsze były cyp cyrycypcyp i inne brazylijskie klimaty w ich wykonaniu a z tymi przerwami to chyba bujda bo ja ich nie odczułem. Pewnie robią podczas podawanych dań. Mają świetne swoje coovery. Dla mnie bomba :)

magda719 27.08.12, 13:19 Odpowiedz
    Wiecej przerw niz grania-jeszcze nie spotkalam sie z zespolem ktory robi 40min przerwy, MASAKRA i nic nie puszcza w trakcie tej przerwy-NA MOIM WESELU BYLa taka cisza i trwala dla mnie wiecznosc-porazka

magda719 27.08.12, 13:16 Odpowiedz
    Mariall to totalna porażka, grali na moim weselu
  • Re: pytanie o zespoły...

magda719 27.08.12, 13:10 Odpowiedz
    Ja bardzo serdecznie - z calego serca odradzam zespol MARIALL (dawny Diament) porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Watek weselny

magda719 27.08.12, 13:00 Odpowiedz
    Witam, miałam wesele w CzosnOwce w ta sobote -polecam , rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m-marecki 19.08.12, 12:58 Odpowiedz
    To chyba dwa "różne" zespoły, dwie różne odsłony w jednej grają bardziej na żywo z perkusją, klawiszami i gitarami a w drugiej wersji jak większość tylko śpiewają. A co do przerw to widać każdy to trochę inaczej odbiera.

moritz01 18.08.12, 19:48 Odpowiedz
    Przyłączam się do prośby o opinie o zespole Mariall :) ten zespół kiedyś nazywał się Diament. Jak to jest z tymi przerwami?bo dwie zamieszczone tu opinie są rozbieżne w tej kwestii:)
  • Odstąpie zesoół

karolinaja0 13.08.12, 13:21 Odpowiedz
    Odstąpie zespół weselny w terminie 18 maja 2013r. Kontakt: 696558658

iga234 13.08.12, 12:40 Odpowiedz
    witam, byłam ostatnio na weselu gdzie oni grali- powiem szczerze że nie bardzo mi się podobało tak jak większości gościom gdyż robili za długie przerwy, muzyka była za głośna nie dało się porozmawiać za stołami, prowadzący nie za bardzo rozumie co to znaczy "zabawa z gośćmi"
    moim zdaniem jest ich za dużo 6 osób w składzie nie jest potrzebne moim zdaniem wystarczyło by 4 i grali by to samo....... nawet lepiej...... pozdrawiam i polecam na 15%

iga234 13.08.12, 12:37 Odpowiedz
    witam, byłam ostatnio na weselu gdzie oni grali- powiem szczerze że nie bardzo mi się podobało tak jak większości gościom gdyż robili za długie przerwy, muzyka była za głośna nie dało się porozmawiać za stołami, prowadzący nie za bardzo rozumie co to znaczy "zabawa z gośćmi"
    moim zdaniem jest ich za dużo 6 osób w składzie nie jest potrzebne moim zdaniem wystarczyło by 4 i grali by to samo....... nawet lepiej...... pozdrawiam i polecam na 25%

m-marecki 12.08.12, 22:59 Odpowiedz
    Zespół gra, w przeciwieństwie do większości innych których członkowie stoją za sprzętem i tylko śpiewają. Z pewnością popieram perkusję, perkusista nieźle daję "czadu po garach". co do przerw to w mojej ocenie nie są zbyt długie, wokalistka ma całkiem niezły głos. co do bawienia gości tu nie ma reguły jak na weselu będzie ekipa która nie tańczy to nawet najlepszy zespół czy sam Krzysztof Krawczyk nie wyciągnie ich za stołu. Jak ostatnio byłem na weselu gdzie grał ten zespół to zapraszali ludzi do pociąg i zachęcali do zabawy, muzyka była zróżnicowana i dla każdego coś było. Jak nie widziałaś ich w akcji to szkoda bo każdy lubi trochę co innego. Ogólnie mógłbym polecić jako jeden z kilku zespołów który jest ok.
  • proszę o opinie - zespół muzyczny Mariall

aga8-6 12.08.12, 09:03 Odpowiedz
    Bardzo proszę o opinię o zespole Mariall z Białej Podl. Jak grają? Jak jest z przerwami? I ogólnie jak zabawiają gości, bo to jest najważniejsze.
  • Re: co sądzicie o zespole Akces z Białej Podlaski

kamil1025 18.07.12, 18:01 Odpowiedz
    Witam czy ktoś miał zespół Akces z Białej Podlaski ?? Jak u nich wygląda impreza?? I czym się różni Akces z Białej Podlaski od Akces Bis
  • Re: Samochód na ślub

Z nowoczesnych samochodów to polecam Andrzeja Samociuka z Białej Podlaksiej, ma ładne Audi A6 (ma też limuzyne i ajkies stare auto). Koleżanka miała na ślubie i wszystko super - kierowca przyjechał o czasie, miło i kulturalnie. A to jest ważne - nie ma nic gorszego niż stres przed ślubem i samochód, który się spóźnia.
    Ja co prawda wolę inne klimaty i mam zarezerwowaną Warszawę, ale jak ktoś szuka nowego samochodu to na pewno warto.
  • Odsprzedam sale i zespol

karolinaja0 19.05.12, 18:15 Odpowiedz
    Odsprzedam sale weselna oraz zespol w terminie 6 pazdziernika 2012r w Bialej Podlaskiej. Prosze o kontakt pod nr tel 696558658.
  • Re: - czyli:zespoły,sale itp.

arturkorolczuk12 14.05.12, 21:49 Odpowiedz
    Witam,
    mam do odsprzedania termin na sale weselną w Konstantynowie na 01.09.2012
    Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail arti_kor@wp.pl

allekuchnia 13.05.12, 11:02 Odpowiedz
    www.youtube.com/watch?v=iGwW2Z-nAZ0 <---- proszę otworzyć link z filmikiem auta, pod nim znajda państwo także adres www.allekuchnia.com.pl i aukcję allegro gdzie widać inną dekoracje auta

polecam !!!

allekuchnia 13.05.12, 11:01 Odpowiedz
    www.youtube.com/watch?v=iGwW2Z-nAZ0 <---- proszę otworzyć link z filmikiem auta, pod nim znajda państwo także adres www.allekuchnia.com.pl i aukcję allegro gdzie widać inną dekoracje auta

polecam !!!

lillea0 13.04.12, 11:58 Odpowiedz
    Odstąpię salę weselną w Porosiukach-Pensjonat "Helena" w terminie 14 sierpnia 2012. Zależy mi tylko na odzyskaniu zaliczki w kwocie 1000zł. Szczegóły pod numerem telefonu 508 241 828
  • Re: Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej

m-marecki 22.03.12, 08:44 Odpowiedz
    Strona padła, trochę reklama nie wyszła:-)

sandra_i_kuba.pl1 21.03.12, 13:25 Odpowiedz
    Zapraszamy do obejrzenia galerii

www.sandra-kuba.pl/
  • Re: Zajazd Leśny w Horoszkach

55gosc 11.03.12, 17:05 Odpowiedz
    Mamy rezerwację na sierpień. Lokal nam się podobał,taki kameralny, słyszeliśmy właśnie dobre opinie. Niska cena wesela.
    Nie trzeba płacić przed weselem tylko po , to nas ratuje.
    Czy ktoś tam był na weselu, może jakieś uwagi?bo nie wiemy czy podpisywać umowę?
    e mail: roky2x@op.pl

luckyrobert 28.02.12, 23:28 Odpowiedz
    witam, czy ktoś słyszał jak gra i bawi na weselu zespół Wizard, są chyba z Siedlec, bardzo proszę o informację.

kika_85 01.02.12, 14:46 Odpowiedz
    Iza ile?
  • Samochód na ślub

martusiak_wawa 07.01.12, 22:27 Odpowiedz
    Witam, czy ktoś się orientuje czy w Białej można wypożyczyć jakiś nowy dobry samochód do ślubu?
  • Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2

marys2012 31.12.11, 11:29 Odpowiedz
    Dzięki!! :)
  • Re: Który salon sukien ślubnych polecacie?

aniabp79 29.12.11, 12:00 Odpowiedz
    witam,
    ja szyłam suknię ślubną w salonie Diana 2 lata temu i mogę szczerze polecić; szyłam z wybranego wzoru, właścicielka sprowadzała specjalną koronkę do mojej sukni tak, aby najbardziej pasowało do wymyślonego wzoru; nic mi nie narzucano, raczej doradzano, co będzie lepiej wyglądać, wypożyczono mi gratis bolerko, miła obsługa, ja byłam zadowolona, i cenowo wyszło dużo korzystniej niż oryginał ;-)

karolinka_kb 06.12.11, 22:26 Odpowiedz
    Ja tam szylam suknie, wszystko ok było. Tylko, że odebrałam suknię we wtorek a w sobote byla już za dluga na mnie. Chyba za dlugo wisiala albo material byl kijowy. Nie znam się. Jak mowilam, ze chcialabym dopłacić za lepszą jakość materiału na suknie, to pani wlascicielka powiedziala, ze to niemozliwe, bo szyja ze standardowych materiałów. Tyle moich zastrzeżeń ;)

m-marecki 14.11.11, 21:56 Odpowiedz
    Pewnie nikt Ci nic nie poda, bo za chwilę posty usuną jako reklamę, ja nie będę robił reklamy choć mam swój typ. Natomiast z tego co słyszałem na początku grudnia będą targi w Białej i nawet wejście będzie za darmo, także najlepiej przejdź się po stoiskach obejrzyj, popytaj i zawsze będzie trochę łatwiej.
  • Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej

martusiak_wawa 13.11.11, 19:52 Odpowiedz
    Witam,

Kogo polecacie jako fotografa i kamerzystę na wesele w Białej? Chodzi mi o przyzwoite ceny, no i nie studio-fotka.

Dzięki z góry za pomoc!

marys2012 11.11.11, 00:53 Odpowiedz
    Dziękuję bardzo za pomoc a więc zdecyduję się jednak tam uszyć suknię a jesli będę miała jeszcze jakieś pytania podczas szycia to napiszę - jeszcze raz dziękuję bardzo serdecznie!

ss1703 10.11.11, 21:47 Odpowiedz
    Co do ceny to z pewnością wychodzi dużo taniej uszycie w tym salonie, jest też pewność, że sukienka jest szyta jedynie dla Ciebie i nikt inny może nawet jej nie zobaczy przed ukończeniem.
    Ponad to terminy rozpoczęcia szycia, przymiarek są dostosowywane to terminu ślubu by przypadkiem sukienka za długo nie wisiała - co też jest w sumie oczywiste chociaż nie we wszystkich salonach. Jak było u mojej siostry to już nie pamiętam ale ona chyba po prostu tłumaczyła jaką chce, możliwe że pokazywała na innych modelach.

marys2012 10.11.11, 14:44 Odpowiedz
    Właśnie aż nie chcę wierzyć w to że MAKSYMALNIE (!) zapłaciłabym 1800! Wiem, bo już się pytałam pani z tamtego salonu (a w tym czasie są zniżki 10-5%). Ryzyko jest duże ale mi naprawde nic a nic się nie podoba z gotowych sukienek i w sumie wychodzi na to, że nie mam wyjscia. Czy Twoja siostra pokazywała jakieś zdjęcia poskładanej przez nią sukni tzn. dół sukienki z innej góra z innej ozdoby z innej sukni? jak wyglądała praca z krawcową? dziękuję bardzo ale to bardzo za pomoc bo już naprawde nie wiedziałam co robić:)

ss1703 07.11.11, 20:05 Odpowiedz
    Moja siostra szyła tam sukienkę (jakieś 5 lat temu) od podstaw i była z niej bardzo zadowolona. Tydzień po weselu zgłosiła się do niej dziewczyna która zobaczyła ją gdzieś na zdjęciach i chciała ją odkupić. Jednak przyznam szczerze że osobiście nie odważyłam się na ten krok, pomimo iż sukienka uszyta przez tą firmę wychodzi dużo taniej.
  • Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 23

marys2012 06.11.11, 14:16 Odpowiedz
    Czy ktoś szył suknię w salonie ślubnym "Diana"w Białej Podlaskiej na ulicy Piłsudskiego 23? Nie kupował ale sam krok po kroku może za pomocą paru zdjęć uszył własny projekt? Czy wasze wizje zostały zrealizowane przez tamtejsze krawcowe? BARDZO PROSZE WAS O POMOC !!!

marys2012 06.11.11, 14:09 Odpowiedz
    Witam, mam pytanie w związku z Salonem Ślubnym na Piłsudskiego 23 (Diana) . Trochę czasu już minęło więc mogę zapytać czy jesteś zadowolona z sukni i współpracy z tamtą obługą- czy jest to salon godny polecenia (czy nie żałujesz). Podkreślam - chodzi mi o szycie sukienki od podstaw ! Muszę teraz podjąć szybko decyzję czy chcę ten salon czy inny. Nie mam kogo się zapytać o ten salon więc proszę baaardzo o pomoc!

marys2012 31.10.11, 15:12 Odpowiedz
    Chcę się poprawić - pytam wszystkich pań, które korzystały z usług Salony ślubnego DIANA na ul. Piłsudskiego 23 w Białej Podlaskiej

marys2012 31.10.11, 15:10 Odpowiedz
    Witam, mam pytanie w związku z Salonem Ślubnym na Piłsudskiego 23 (Diana) . Trochę czasu już minęło więc mogę zapytać czy jesteś zadowolona z sukni i współpracy z tamtą obługą- czy jest to salon godny polecenia (czy nie żałujesz). Podkreślam - chodzi mi o szycie sukienki od podstaw ! Muszę teraz podjąć szybko decyzję czy chcę ten salon czy inny. Nie mam kogo się zapytać o ten salon więc proszę baaardzo o pomoc!
  • Re: Pytanie o zespół Rewers Band??

elkabiala1983 27.10.11, 00:05 Odpowiedz
    skwaruss Rewers Band grał rok temu na moim weselu i powiem Ci że ten zespół to klasa sama w sobie. Przede wszystkim świetnie śpiewają i wokalista bardzo dobrze prowadzi imprezy. Cały czas coś się działo na parkiecie. Na pewno nie są tanim zespołem ale za to co robią naprawdę warto zapłacić w końcu wesele raz w życiu.:) chyba :) upsss żebym nie wykrakała :)

Trochę się dziwię że o nich nie słyszałaś bo grają od wielu lat. Ja słyszałam o tym zespole od wielu lat i grali na mojej studniówce no ale może miałam to szczęście.

My swoje wesele mieliśmy w Jolancie w Czosnówce. Jak chcesz dowiedzieć się więcej na temat Rewers Band może popytaj np. na Salach weselnych u kamerzystów czy fotografów to pewne źródło. Z tego co pamiętam często grali w Czosnówce swego czasu

A co do grających dla nich jeszcze dwóch zespołów to nie znam tematu więc nie podpowiem.

Jeżeli pytasz o REWERS BAND to bardzo gorąco polecam.

pozdrówki
    elka
  • Pytanie o zespół Rewers Band??

skwaruss 24.10.11, 22:49 Odpowiedz
    Czy ktokolwiek mógłby powiedzieć coś na temat tego zespołu? Ocenić zarekomendować, lub odradzić? Grają dla nich jeszcze dwa zespoły czy też może wiecie coś na ich temat?

Niestety w internecie jest cała masa autoreklamy, lecz nie znalazłem nigdzie opinii na ich temat wiec mam trochę mieszane uczucia.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
  • Re: wesela

dworek_lukowiska 17.08.11, 22:54 Odpowiedz
    W odpowiedzi na Pani post.
    Po co kłamać, że gospodarze chcieli wymusić jakiekolwiek pieniądze, trzeba pisać
    prawdę - nie chodziło wyłącznie o dopłatę jak Pani twierdzi, zgodnie z umową miała Pani zapłacić całość po weselu a po nim oznajmiła, że zrobi przelew z zagranicznego banku, w
    rzeczywistości było by "szukanie wiatru w polu". We współczesnym świecie,
    istotnie są to cywilizowane metody regulacji rachunków, ale widocznie, nie wszystkim można ufać . Za przygotowanie przyjęcia - trzeba też dodać na najwyższym poziomie, jak czynią to Właściciele Dworku - niestety, trzeba zapłacić. Zdumiewające jest jednak, że trzeba było użyć, aż takich metod na Panią z Norwegii, a raczej z Witoldowa- sąsiedniej wsi od
    Dworku. Z drugiej strony, ciekawe dlaczego, nie pisze Pani nic o samym
    przyjęciu. Jestem przekonany, że gdyby nie było staranności w
    przygotowaniu całej uroczystości, z cała pewnością, wymieniła by Pani każdy
    najdrobniejszy szczegół.
    Pisanie, że nie mogła się Pani dodzwonić do Policji, trochę Panią
    ośmiesza, bo to akurat jest proste jak drut.
    Należy ubolewać na tym, że krętactwem zaczyna się "nową drogę życia" i
    robi z obowiązku zapłaty "aferę międzynarodową".
  • Re: wiaderka z lodem na alkohol

m-marecki 01.08.11, 16:00 Odpowiedz
    Sprawdziłem ma 25 szt. jak coś to mogę pożyczyć.

m-marecki 27.07.11, 19:57 Odpowiedz
    Nie były w ofercie mojej sali. Nie ma sali w Białej i okolicy, która oferuje takie wiaderka. Ja swoje kupowałem na allegro chyba 24 szt jak się nie mylę. W weekend sprawdzę w jakim są stanie, tak jak lodu w worka nigdzie nie znajdziesz. musisz sama dwa - trzy dni wcześniej przygotować zamrażarkę i woreczki na lód. przetestuj wcześniej worki z których się łatwo się wydobywa lód bo ja już nie pamiętam, które były najlepsze.

isabelee 27.07.11, 16:10 Odpowiedz
    Czy w okolicy Białej Podlaskiej można zamówić wiaderka z lodem na wódkę??
    Ktos pisał tu o takich wiaderkach, chyba M-marecki, Twoje wiaderka były w ofercie sali czy można je wypożyczyć w innym miejscu??
  • Re: wesele

m-marecki 26.07.11, 21:36 Odpowiedz
    W środku nie jest źle, trochę gorzej na zewnątrz, kwestia gustu. Jak na okolice Konstantynowa to dużego wyboru nie ma. Sala jest dość szeroka więc jest sporo miejsca do tańczenia. Co do jedzenia to w zależności co się wybierze, małym mankamentem jest brak sceny dla zespołu. Niestety większość sal o tym zapomina a później dźwięk jaki jest słychać na nagraniu.
  • wesele

dobranoc1 26.07.11, 12:46 Odpowiedz
    A słyszałam, że fajne wesela są na sali weselnej w Konstantynowie i własnie zastanawiam się nad tą salą, bo byłam na jednym weselu i bardzo mi sie tam podobało. Jak wasze opinie? ktoś był i mógłby mi coś wiecej powiedzieć ze swoich doświadczeń?

isabelee 25.07.11, 12:37 Odpowiedz
    Czy w okolicy Białej Podlaskiej można zamówić wiaderka z lodem na wódkę??
    Malin-m czy Twoje wiaderka były w ofercie sali czy można je wypożyczyć w innym miejscu??
  • Re: Sala weselna

brat-123 27.06.11, 13:31 Odpowiedz
    Witam! Odstąpię salę weselną na sierpień 2012r. bardzo ładną, więcej info kom. 725344687
    pozdrawiam Marcin
  • Re: wątek weselny - bukiet ślubny

flussi 25.04.11, 21:51 Odpowiedz
    Czy wiecie coś o kwiaciarni 'Frezja" przy Placu Wolności? Ile kosztuje u nich bukiet ślubny? Ładne robią bukiety?
  • Re: Jolanta w Czosnówce czy Magda przy obwodnicy?

samomaslo 19.04.11, 18:07 Odpowiedz
    W zeszłym roku robiłem wesele mojego syna w Sali Balowej "Magda". Nie jestem zadowolny z przebiegu organizacji wesela gdyż jedzenie nie spełniło oczekiwań moich jak i moich gości. Po prostu bylo tego za mało (Na stołach oraz na stole wiejskim) . Zdarzały sie braki w napojach jak i w alkoholu.
  • akces piała podlaska ul kruczkowskiego

milespm1 10.03.11, 19:22 Odpowiedz
    co sądzicie o tym zespole? jak grają? czy bawiliście się przy ich muzyce na imprezie?
  • Re: wątek weselny - czyli:zespoły,sale itp.

milespm1 10.03.11, 19:19 Odpowiedz
    AKCES zespół muzyczny Biała Podlaska ul kruczkowskiego, co obecnie o nim sądzicie ?czy mieliście z nimi ostatnio styczność? jak grają?
  • Re: co sądzicie o zespole Akces z Białej Podlaski

kasha-86 26.02.11, 19:10 Odpowiedz
    Witam!

Szukam aktualnych opinii na temat zespołu Akces z Białej Podlaskiej?
    moje wrażenia z zabawy na weselu sprzed kilku lat z udziałem tego zespołu, na prawdę mega pozytywne! ale jakie są Wasze wrażenia z 2009 czy 2010 roku? ktoś się bawił z tym zespołem na weselu?
    Wcześniej ktoś pisał o zmianie wokalistki - o co chodzi? zmiana na lepsze/gorsze? :)
    Czy wiecie jaką cenę wcześniej zespół sobie życzył za weselną oprawę muzyczną?

Jeśli wolicie - czekam na maila (malami-86@o2.pl)
  • Re: fot na wesele- czyli:zespoły,sale itp.

m-marecki 12.02.11, 18:29 Odpowiedz
    Jak żadna oferta z targów Ci się nie podobała to trudno coś Ci polecić. Ta firma która podałaś w linku to nawet ciężko nazwać firma która się tym zajmuję bo nawet nie maja galerii foto potwierdzającej wykonywanie takich usług wcześniej. Osobiście zaproponowałbym Ci byś pojechała do tych firm z targów i na spokojnie zapoznała się z ich ofertą. Jak wybierzesz to daj znać co wybraliście. Powodzenia.
  • Re: fot na wesele- czyli:zespoły,sale itp.

aga156-la 07.02.11, 20:53 Odpowiedz
    Na swój ślub szukam foto/video, ponieważ chcemy mieć to i to. Co możecie polecić? Byłam z narzeczonym na targach 30 stycznia, ale firma która nam się podobała miała już zajęty termin, a jakieś dziwne firmy jak www.s-studio24.pl nas nie interesują.
    Chcemy coś przyzwoitego, na poziomie.
  • Re: Zespol na wesele...

weselefigara 07.01.11, 11:05 Odpowiedz
    fotograf - polecam się :)
    --
    www.weselefigara.pl/blog/
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-331
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.