Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Eksperckie   Partnerstwo i seks   Mężczyzna, brak chęci na sek...

Mężczyzna, brak chęci na seks....

Autor: thetimemind 25.12.10, 00:08
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam,
jestem młodym mężczyzną, mam 25 lat i mam problem.
Jestem w związku z kobietą, wcześniej wszystko było w porządku. Kochaliśmy się, był seks - często, nawet kilka razy w tygodniu. Ale od jakiś 2 miesięcy nie mam ochoty na to. Nie wiem dlaczego, kobiety nadal mi się podobają, wiem kiedy "pociąga mnie" coś, ale na seks nie mam ochoty. Nie robiliśmy tego od jakiegoś miesiąca na pewno, ponieważ nawet o tym nie myślę, cały dzień mi mija, robię to albo tamto i nie pomyślę o seksie tak jak wcześniej, kiedy myślałem o tym kilka razy dziennie.
Nie odczuwam braku seksu jakoś, ale nie ukrywam, że zaczynam się tym niepokoić. Partnerka chce a ja wolę porobić coś innego.
Z tym czy u mnie wszystko działa jestem spokojny, bo wiem, że działa.
Nie wiem, zaczynam podejrzewać działanie hormonów. Mam niedoczynność tarczycy i biorę doustnie hormony każdego dnia, rano. Szukałem informacji na ten temat w internecie, ale nie mogę nic znaleźć o takim zgubnym działaniu hormonów tarczycy na mężczyznach. Wszystkie posty dotyczą kobiet i zazwyczaj tabletek anty.
Co może mi dolegać?
Myślę o wybraniu się na pobranie krwi i sprawdzenie poziomu testosteronu....
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.