Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Eksperckie   Partnerstwo i seks   Cuckold z innej perspektywy....

Cuckold z innej perspektywy...

Autor: Gość: Robo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 09:56
Jestem podłamany, ponieważ żona mi ostatnio powiedziała, że od jakiegoś czasu ma fantazje cuckold...Bardzo mnie to zaskoczyło i zdołowało w sumie.W przeważającej większości to raczej faceci, jeśli już, miewają takie fantazje...A tu proszę. Niby to '"tylko fantazja" jak stwierdziła, ale mnie się ciągle kołacze po głowie, że ona myśli o tym żeby ją przeleciał inny...Co o tym sądzicie? Do tej pory myślałem, że nasz seks jest udany i ona też tak twierdzi. Nawet dziś to mówiła.Mimo wszystko o tym myśli, choć jak zaznaczała, jedynie w sferze fantazji...Fantazje przecież pewnie mają jakieś podłoże i na razie to fantazja, a po jakimś czasie może zechce ja wdrożyć w życie...Nie wiem co myśleć - mam mieszane uczucia.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.