Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Eksperckie   Partnerstwo i seks   hm... :(

hm... :(

Autor: malpkaaa20 17.02.12, 11:09
hej... nie wiem od czego mam zaczac ;/
hm... moze zaczne od tego, ze jestem w 14tyg ciazy, z chlopakiem starszym o 10lat ;( jestesmy ze soba juz 2lata. oboje bardzo cieszymy sie z malenstwa ale niestety bardzo oddalilismy sie od siebie, czesto sie klocimy a ja nie wiem co dalej robic, wiem jestem pieprzona egoistka, ale coraz bardziej dochodze do wniosku ze bedzie lepiej dziecku bez takiego ojca. (jego problemem niestety jest alkohol dzieki mnie oderwal sie z toksycznego towarzystwa z ktorym potrafil tyg pic, ale taraz niestety widze ze jemu tego brakuje i czeka tylko na okazje zeby sie upic do nieprzytomnosci, bo nie potrafi sobie powiedziec stop)
oczywiscie wiem ze teraz padna liczne opinie na moj temat, ale po prostu musialam w koncu wyrzucic to z siebie :(
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.