Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Rówieśnicy   20/30-latki   Poznam miłą dzie...

Poznam miłą dziewczynę,która lubi grać w karty :+)

Autor: semifelis 11.12.10, 20:29
Tak, to jest ogłoszenie przede wszystkim towarzyskie smile

Pomyślałem sobie, że zamiast wypisywać jakieś bajki o sobie i liczyć na to, że jakaś sympatyczna dziewczyna to "kupi" - jak to często bywa przy zawieraniu internetowych znajomości - napiszę coś szczerze smile

Szukam dziewczyny (rok urodzenia dowolny), która podobnie jak ja lubi gry karciane, np. tysiąc, 3-5-8, kierki, skat i inne mniej wymagające (od biedy brydż, chociaż za tą grą akurat nie przepadam) i miałaby ochotę rozegrać parę partii, np. na Kurniku. Tak na początek. A jeszcze lepiej spotkać się w jakiejś miłej kawiarni, porozmawiać a później zagrać w rzeczywistości smile

Mieszkam w Warszawie. Mam 28lat, metr osiemdziesiąt wzrostu, normalna sylwetka a i wygląd statystycznie daje radę smile Ogłoszenie kieruję również do osób z Wa-wy.

Pozdrawiam wszystkich szukających i znalezionych.
Michał

Mój adres e-mail: semifelis@gmail.com

PS Ja też jestem miły smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Poznam miłą dziewczynę,która lubi grać w karty :+) - semifelis 11.12.10, 20:29

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.