Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Rówieśnicy   20/30-latki   Jeśli .............

Jeśli ................. (zaproszenie na wakacje)

Autor: atyp 03.07.11, 13:57

Sa wakacje
Znudzilo mnie juz siedzenie w domu
Mam ochote wsiasc do auta i z kims pojechac przed siebie, zobaczyc jak bawia sie ludzie na plaży, posiedziec w knajpach nad morzem, porobic zakupy w malych spozywczych na trasie, poogladac swiat z perspektywy latarni morskiej ...i poszukac krow w polach .... spac w hotelach, pod namiotem i pod strzecha
Nie pojade sam bo mam ochote gadac z kims i dzielic sie tym wszystkim .
Wiec jesli jestes dziewczyna okolo 30tki (+-10 smile) masz uczciwe podejscie do zycia i mozesz sobie pozwolic na taka przygode to napisz maila .
Jak sie okazuje mozna miec wszystko , ale zawsze natrudniej znalezc fajna dobra znajomosc.

dzis pojde na basen, poplywam sam, liczac plytki na dnie basenu, ..pozniej cos zjem skoncze naprawiac szafe..w poniedzialek wykonam pare telefonow zalatwie kilka spraw a pozniej kazy dzien bedzie podobny do poprzedniego .

Aha, .... zeby nie zapomniec. Trzeba wziasc pare plyt na droge zeby posluchac sobie razem muzyki.

P O Z D R A W I A M M M M M M M M M M M M ! ! !

ADAM - Krakow
architektura@inbox.com
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.