Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Rówieśnicy   20/30-latki   nietypowe fantaz...

nietypowe fantazje seksualne. szukam bratniej dusz

Autor: tomaszysko1980 22.08.11, 04:41
macie czasem fantazje seksualne które tzw "normalni" ludzie uznaliby za dziwne, nietypowe? ja mam ich mnóstwo. nie wiem czy juz samo to nie jest dziwne, ale czasem miewam krotsze lub dluzsze fantazje o wiekszoßci napotkanych atrakcyjnych dziewczyn. a juz na pewno oceniam czy chcialbym sie z taka przespac czy nie... a wspomniane fantazje? marzy mi sie np seks z nieznajoma... seks na miescie - np lazience dworcowej czy w centrum handlowym. albo w kinie. tez z znieznajoma... ktorej dodam po fakcie tez lepiej nie poznaje... albo powiedzmy jakies zabaw, nie wiem, peting, oral w pociagu albo autobusie smile
miewacie tez takie fabtazje czy to ja jestem jakims sexoholikiem? a moze macie nawet takie doświadczenia?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.