Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Poronienie   poroniłam :(

poroniłam :(

Autor: adgam28 23.01.12, 11:57
Znowu!!!! dawno tu mnie nie było i znowu jestem. staram się o kolejne dziecko i jak się spóźniała miesiącxzka zrobiłam test i nic. okresu nadal nie ma więc po paru dniach znowu test i nic, no może słabiutka różowa ale nie wzięłam jej pod uwagę bo po 38 dniach (cykl zazwyczaj regularny 28-28 dni) coś powinno widać. I nic. Objawów też nie. Poszłam do lekarza zbadała i kazała zrobić test z krwi . Testu nie zdążyłam zrobić, bo zbliżał się termin kolejnej miesiączki więc postanowiła pare dni poczekać. i faktycznie zaczęłam plamić, a potem krwawić i ...ucieszyłam się że wszystko ok i że to nie była ciąża i że z moimi hormonami też ok. i na 3 dzień mocno krwawiłam i wyszło ze mnie jajo z zarodkiem w środku...jak mogłam tego nie zbadać, przeoczyć. zakopałam i płaczę, bo jest mi strasznie źle...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.