Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Poronienie   3 poronienia, 4 ciąża - zdrowy syn , 5...

3 poronienia, 4 ciąża - zdrowy syn , 5- poronienie

Autor: anusz.ka34 07.02.12, 12:26
1 ciąża zanik akcji serca płodu 9tc , druga ciążą poronienie 5tc- cytomegalia, trzecia ciążą pronienie 7tc - badania na zespół antyfosfolipidowy IGM-3,8 wynik ujemny IGG -8,2 słąbo dodatni. czwarta ciąża urodziłam synka , brałam do trzeciego miesiąca Fraxyparyne i Gravibinion na podtrzymanie. potem przebiegałam całą ciąże do końca bez żadnych problemów i leków. urodziłam zdrowego synka. dodam że miałam robione jeszcze badanie na hormon TYREOTROPOWY -wynik ok , Prolaktyna wynik ok,Toxoplazmoza wynik ok. Mineło od ostatniej ciąży osiem lat w piątek zrobiłam test - wyszedł pozytywny a wczoraj proniłam 4 tc. lekarz powiedział poronienie biochemiczne i rozłozył ręce,nie potrafi znaleśc przyczyny. nie wiem co mam robić,jakie badania,jak przyczyna sad(( dodam jeszcze że problem napewno lezy po mojej stronie a nie partnera ,tak myśle ....bo ta ostania ciąża jest z moim drugim mężem i też sie nie udało sad( dziewczyny prosze podpowiedzcie coś bo nie wiem jak sie za to wszystko zabraćsad
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.